Scannere

Er du typen, der ofte har brug for at scanne mange dokumenter, så er det rart at have sin helt egen scanner hjemme i kontoret, så du ikke skal stå i kø på studiet eller arbejdet for at få lov at benytte en scanner. På føtex.dk finder du et stort udvalg af scannere fra mærker som Canon, Epson, HP, Brother og Fujitsu, der alle er anerkendte spillere på markedet indenfor printere og scannere. Køb din scanner på føtex.dk og få leveret lige til døren. Så kan du hurtigt og nemt komme i gang med at scanne alle de dokumenter, du vil, med din nye scanner. 

5 produkter
Xerox DocuMate 4790 - Dokumentscanner - Duplex - A3 - 600 dpi - op til 90 ppm (mono) / op til 90 ppm (farve) - ADF (200 ark) - op til 15000 scanninger pr. dag - USB 2.0
34.991 kr.
Plus leveringsomkostninger
Intel RealSense Depth Camera D435 - Webkamera - 3D - udendørs, indendørs - farve - 1920 x 1080 - audio - USB 3.0
1.604 kr.
Plus leveringsomkostninger
HP Scanjet Pro 4500 fn1 - Dokumentscanner - Duplex - A4/Letter - 1200 dpi x 1200 dpi - op til 30 ppm (mono) / op til 30 ppm (farve) - ADF (50 ark) - op til 4000 scanninger pr. dag - USB 3.0, Gigabit LAN, Wi-Fi(n)
6.208 kr.
Plus leveringsomkostninger
HP Scanjet Pro 3500 f1 - Dokumentscanner - Duplex - A4/Letter - 1200 dpi x 1200 dpi - op til 25 ppm (mono) / op til 25 ppm (farve) - ADF (50 ark) - op til 3000 scanninger pr. dag - USB 3.0
3.191 kr.
Plus leveringsomkostninger
HP Scanjet Pro 3000 s3 Sheet-feed - Dokumentscanner - Duplex - 216 x 3100 mm - 600 dpi x 600 dpi - op til 35 ppm (mono) - ADF (50 ark) - op til 3500 scanninger pr. dag - USB 3.0, USB 2.0
4.129 kr.
Plus leveringsomkostninger

Scan med egen scanner, når du har tid og lyst – derhjemme

Er du træt af at tage ud i byen og købe dig til at få scannet private dokumenter eller stå i kø på biblioteket, din arbejdsplads eller din uddannelsesinstitution for at få mulighed for gratis eller til en mindre pris at få scannet job- eller studierelevante dokumenter? Så skulle du overveje at investere i din egen personlige scanner, som du kan have stående derhjemme – klar til at scanne, når du har brug for det.

Tre grunde til at vælge en scanner

  • Stort udvalg af scannere i flere størrelser fra førende brands
  • Vælg mellem flere typer – blandt andet sheet fed og flat bed scannere
  • Scan derhjemme – undgå at skulle gå ud i byen og bruge tid og penge på at scanne

Har du regelmæssigt brug for at scanne mange dokumenter ind og opbevare dem på din pc – eller til videresendelse pr. e-mail eller til udskrivning eller til privat-, arbejds- eller studie-brug, er det oplagt at overveje at købe din egen scanner. På den måde slipper du for det første for at tage ud i byen at scanne, og for det andet undgår du, at uvedkommende personer overværer, hvad du scanner. Det kan være dybt krænkende, når andre får måske personfølsomme informationer.

Hvad skal jeg vælge?

Har du ikke den helt store viden om scannere, kan det være svært at vide, hvad der vil være den bedste for dig. Der findes et stort og bredt udvalg, og det kan virke nærmest uoverskueligt at skulle vælge en model.

For at lette processen for dig, har vi hos føtex.dk valgt udelukkende at have scannere af høj kvalitet på vores virtuelle hylder. Her vil du finde førende brands som Xerox, HP, Epson, Brother, Epson og Canon. Du behøver derfor ikke at skulle tage stilling til kvaliteten, for den sidder lige i skabet, uanset hvilken du vælger.

Når det gælder mere specifikke områder, vil du kunne finde informationer om de enkelte modeller i de beskrivelser og specifikationer, som vi har udarbejdet.

Køb din nye scanner på føtex.dk

Har du fundet frem til en scanner, der dækker dit behov? Så bestiller du den nemt og hurtigt online på føtex.dk. Vi sender den herefter hjem til dig på din adresse. Handler du for over 1.000 kr., giver vi fragten.

Du har 30 dages returret på din vare, som du kan gøre brug af, hvis du skulle fortryde dit køb.