Printere

Her på siden finder du vores aktuelle udvalg af printere. Gå på opdagelse i vores sortiment hvor du er sikret en høj og anerkendt kvalitet fra mærker som Canon, Epson, Brother og HP.

Printere - En printer til alle

Har du længe overvejet at anskaffe dig en printer? Specielt, hvis der er børn i skolealderen i familien, kan det være en rigtig god investering, som lynhurtigt tjener sig hjem igen. Specielt, hvis du vælger en 3-i-én model, som også går under betegnelsen multifunktionsprinter, får du fuld valuta for dine penge. Den kan nemlig ud over at printe også scanne og kopiere. Kig dig om i vores store sortiment af printere, så finder du sikkert en model, der dækker dit og familiens behov.
 

Tre grunde til at vælge en printer:

  • Fås i mange modeller, størrelser og med flere forskellige funktioner
  • Du skal ikke ud i byen og lede efter et sted, hvor du kan printe ud 
  • Undgå at skulle betale printergebyr på fx biblioteket, arbejdspladsen eller uddannelsesinstitutionen


Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken printer du skal investere i? Det er fuldt ud forståeligt. Udvalget er stort, og det kan derfor være svært at få et godt overblik over, hvad de forskellige kan præstere.

Alfa og omega for, at du får den bedst mulige løsning er naturligvis, at du er afklaret med, hvad du søger efter. Sæt lidt tid af til at afdække dit behov, så går det som regel meget lettere at finde frem til den for dig mest optimale løsning. Her følger et par punkter, som det er værd at have fokus på:

  • Funktioner: Er der flere, der skal bruge printeren, og herimellem børn? Så kan det være en god idé at vælge en enkel og brugervenlig printer uden for mange ekstrafunktioner. Tjek beskrivelsen og specifikationerne for den enkelte model
  • Sort-hvid eller farve: Er du tilfreds med en printer, der kun kan printe sort-hvidt, eller vil du gerne have muligheden for at vælge farve til? Find blækpatroner her.
     

Køb din printer på føtex.dk

Når du har valgt din nye printer, bestiller du den nemt, hurtigt og bekvemt online på føtex.dk. Husk, at du har 30 dages returret, som du kan gøre brug af, hvis du mod forventning skulle fortryde dit valg. Hvad enten du vil bytte den til en anden model, eller du vil returnere den helt, er vi meget gerne behjælpelige med det. Det klarer vi med et smil.