Blækpatroner

Uanset hvilken printer du har, kan du finde blækpatroner til den her på føtex.dk, hvor du finder et stort udvalg fra både Epson, Canon, HP og Brother. Køb dine blækpatroner her, så din printer altid er klar til udskrivning.

Blækpatroner – printerblæk af høj kvalitet til din printer

En printer kræver blæk for at kunne fungere, og det er derfor vigtigt, at du løbende sørger for at få købt nye blækpatroner ind, så din printer aldrig løber tør. Her på siden finder du blækpatroner fra de mest kendte mærker på markedet, så du kan bestille printerblæk hjem, der passer til din printer. 

Har du bestilt en printer, eller har du måske allerede en stående hjemme i kontoret, er det en god idé at sørge for, at du også altid har ekstra blækpatroner på lager derhjemme, så din printer har blæk til at kunne fungere optimalt. Der er nemlig ikke noget mere frustrerende end at stå med en vigtig hastesag, der skal printes, og enten slet ikke kunne printe eller få et uskarpt print ud på papir, fordi printeren er ved at løbe tør for printerblæk. Derfor anbefaler vi hos føtex, at du altid sørger for løbende at købe så mange blækpatroner hjem i både sort og farve, at du altid har ekstra printerblæk til at skifte ud med. 

 

Hvilke blækpatroner skal jeg vælge?

Hvilke blækpatroner du skal vælge, afhænger af, hvilken printer du ejer. Producenterne har lavet deres printere så smart, at det kun er producentens egne blækpatroner, der virker i producentens printer. Har du en printer fra Canon, skal du derfor vælge blækpatroner fra Canon, imens printere fra Epson bruger blækpatroner fra Epson. Og så fremdeles. Du kan altså ikke vælge blækpatroner fra et andet mærke, blot fordi de er det billigste valg, for de vil ikke fungere i din printer, og pengene vil derfor være spildt.

Har du en farveprinter, skal printeren både bruge en sort blækpatron og en farvet blækpatron, så du kan få alle farvenuancer med på dit udprint, så husk at lægge begge typer af blækpatroner i kurven, når du bestiller blækpatroner hjem. Det kan virke som en dyr omgang at bestille printerblæk, men blækpatroner og printere fra de kendte mærker er af så høj kvalitet, at begge dele holder længe, og du derfor ikke behøver at investere i nyt blæk lige foreløbig. Du kan derfor sagtens nøje med at bestille to sæt blækpatroner hjem – ét til at sætte i printeren med det samme og ét til reserve, når de første patroner løber tør for blæk.