Alt i en printer

Med en alt-i-én printer får du en printer, der både kan udskrive, scanne og kopiere - alt sammen i én samlet maskine. På føtex.dk tilbyder vi alt-i-én printere fra kendte mærker som Epson, HP, Canon og Brother. 

En alt-i-én printer gør hverdagen lidt lettere

Drømmer du om en printer, som både kan udskrive, scanne og kopiere, så skal du investere i en alt-i-én printer, som kan alt dette. Printertypen er for dig, som vægter funktionalitet højt og ikke ønsker at gå på kompromis med noget.
 

Tre gode grunde til at vælge en alt-i-én printer:

  • Ingen risiko for at føle sig begrænset
  • Praktisk og pladsbesparende
  • En fremtidssikret investering

 

Med en alt-i-én printer er der ingen større risiko for, at du vil føle dig begrænset, da denne printer kan det hele. Om opgaven går på at printe, kopiere eller scanne, så klarer printeren dette uden problemer.

En alt-i-én printer er en praktisk og pladsbesparende løsning, idet du kan nøjes med at købe én maskine i stedet for to-tre maskiner. Der er ikke blot mulighed for at spare på pladsen, men også besvær. Du skal nemlig kun forholde dig til en enkelt maskine.

Printeren med de mange funktioner er endvidere en fremtidssikret investering, idet den kan det hele og lidt mere til. Den koster lidt mere end den gennemsnitlige printer, men de ekstra penge er typisk givet godt ud.

 

Hvilken alt-i-én printer skal jeg vælge?

Der findes efterhånden rigtig mange alt-i-én printere, idet det er et produkt, som mange forbrugere er interesserede i.

Hvilken printer du skal vælge afhænger primært af dine behov. Det har først og fremmest noget at sige, om du skal bruge printeren til erhvervsbrug på daglig basis, eller om du skal bruge den privat et par gange om måneden. Det er endvidere væsentligt, om du skal bruge printeren til at kopiere, scanne og / eller printe. Skal du kun bruge én af disse funktioner, kan du nok nøjes med en alm. printer frem for en alt-i-én printer.

Foruden at stille krav til printerens funktioner bør du vægte faktorer som brugervenlighed, hastighed, kapacitet, tilkobling og andre faktorer højt. Du kan evt. kigge efter printere fra et bestemt mærke, hvis du har en præference.

Er du ikke begejstret for ledninger, bør du købe en printer med trådløs tilkobling, så du kan printe direkte fra din smartphone, tablet eller laptop uden at rode med ledninger.

 

Køb en alt-i-én printer på føtex.dk

Her på siden bliver du introduceret for en række moderne alt-i-én printere fra alle de kendte mærker. Med så mange printere at vælge mellem kan du formentlig finde en printer, som opfylder dine ønsker og behov.

Du kan også opleve vores udvalg af alm. printere og laserprintere, hvis du ikke er overbevist om, at en alt-i-én printer er det rigtige valg. Husk også at købe printerblæk.