Mobil fotoprintere

Tager du tit billeder med din telefon, som du faktisk er glad for? Så kan du med en smart printer til mobil få printet billederne ud – helt uden behov for at sende dem til computeren først. Se vores udvalg af mobilprintere her på siden, og bestil din foretrukne model online.

Forvandl mobilen til et polaroidkamera med printer til mobil

Det er dejligt nemt og hurtigt at tage et par billeder med mobilen. Og med nutidens telefoner kan du også forvente flotte billeder i god kvalitet. Derfor kan det sagtens tænkes, at du gerne vil have billederne printet ud, så du kan hænge dem op på køleskabet eller sætte dem i en ramme til skrivebordet. Og det kan du uden problemer få gjort på kort tid, når du benytter en printer til mobil. 

Ganske ligesom et kompaktkamera såsom et polaroidkamera lader dig tage og printe billeder på farten, kan du med en printer til mobil få dine mesterværker printet med det samme. Har du for eksempel lige fået taget et sødt billede af dit barn, som din mor gerne vil have til at pynte på køleskabet? Eller skal vennegruppen have det gruppebillede, I lige har fået taget? Så har du her en hurtigt og smart løsning. For selvom du naturligvis blot kan sende billedet på telefonen, så er det lidt mere hyggeligt med et printet billede.
 

Print billeder med en mobil fotoprinter fra føtex.dk

Der findes flere måder at printe billeder fra telefonen ud. Den helt hurtige og dermed oplagte løsning er naturligvis med en printer til mobil. Men hvis du gerne vil have mulighed for at have lidt mere kontrol over forskellige størrelser og lignende, så kan du også vælge at overføre dine billeder til computeren. På den måde kan du benytte dig af en printer, hvor du kan printe lidt større billeder ud, end hvad du normalt kan med en mobilprinter. Flere printere giver dig dog mulighed for at forbinde din telefon til din printer, så du fortsat kan printe direkte fra mobilen. 

Der er mange muligheder for nemt at printe dine egne billeder ud derhjemme. Og med udvalget på føtex.dk er det blot et spørgsmål om at sætte dig ind i alle mulighederne. Har du eksempelvis både en mobil fotoprinter samt en god printer derhjemme, kan du printe på netop den måde, du har lyst til.