Instant og analogkamera

Vil du gerne hænge dine minder på køleskabet? Så er det et instantkamera, du skal have fat i. Eller leder du efter et lille kamera, der tager gode billeder på den nostalgiske måde? Så skal du kigge efter et kompakt analogkamera. Begge slags finder du på føtex.dk.

Instantkamera: Printer dine minder på et øjeblik

Når du tager billeder, vil du formentlig kigge på dem fra tid til anden. Så hvorfor ikke bruge et instant kamera? Med det kan du nemlig tage og printe billeder på samme tid.

Et instant kamera er kendetegnet ved, at det fremkalder dine billeder, så snart du har taget billedet – uden brug af eksternt udstyr og ledninger. 

Fordelene ved at vælge et instant-kamera

  1. Du slipper for at være afhængig af en printer
  2. Kameraet er lille og nemt at have med
  3. Dine nye billeder er klar på få minutter

 

Brug kameraet, når du gerne vil forevige hyggelige og sjove stunder uden at være afhængig af en stor printer. Bagefter kan du sætte billederne på køleskabet, i en fotobog eller på en hjemmelavet billedvæg. Vi har også flere kameraer til børn.
 

Tag dit analogkamera med på tur

Vil du gerne tage flotte fotos med et mere nostalgisk præg? Men har du ikke lyst til at bruge en formue på et digitalkamera og objektiver? Så er et analog kompaktkamera et godt og billigere alternativ, og du finder flere gode på føtex.dk.

Med et kompaktkamera kan du tage flotte billeder, uden at du skal slæbe rundt på en masse objektiver. Du har nemlig allerede et i dit kamera, og du kan ikke skifte objektivet. Brug analogkameraet, når du for eksempel skal rejse eller til begivenheder. Kameraet er nemt at betjene med én eller få knapper, og så klarer resten af mekanikken det for dig, uden du skal tage stilling til en masse kameraindstillinger. 

En tredje fordel ved er et kompaktkamera er, at det ofte er lille og derfor nemt at have med på tur i en lille taske, så du altid kan have det ved hånden. Se alle vores kameraerkameratasker og tilbehør.