Printerpapir

Printerpapir er sammen med blækpatroner noget af det mest vigtige at have, når du har en printer. Vil du gerne sørge for, at din printer altid er klar til udskrivning, finder du vores udvalg af papir her på siden.

Printerpapir og kopipapir 

Printerpapir og kopipapir hører til i samme boldgade. Begge betegnelser bliver brugt om det samme: nemlig papir, du printer eller kopierer på. Selvom det er disse ting, som papiret bruges til, kan du også bruge papiret til meget andet. 

Eksempelvis kan du hive printerpapiret frem, hvis børnene står og mangler noget papir til at tegne på. Måske de ikke vil farvelægge motiverne i deres malebøger til børn, men i stedet hygge sig med at tegne frit selv, ja så er papiret en god løsning. Hvis I ofte afholder spilaftener med et godt brætspil eller kortspil, er et helt almindeligt ark a4 papir også ideelt til at holde styr på pointene. Har du selv brug for et sted at skrive dine notater ned, kan du også anvende printer- og kopipapir til noterne. 

Forskellige papirstørrelser og -farver 

Selvom mange dokumenter findes og bliver delt online i takt med teknologiens udvikling, bliver printere og blæk stadigvæk brugt. Bruger du printeren, er det dermed vigtigt, at have printerpapir og kopipapir som matcher dét, du skal bruge papiret til. 

Når du køber printerpapir, er det godt at overveje følgende: 

  • Størrelsen: Printerpapir er normalvis i størrelsen A4. Andre størrelser kan blandt andet være A3 og A5, så sørg gerne for at tjekke, hvilken størrelse papir din printer kan udskrive. 

  • Tykkelsen: Papir kan fås enten meget tyndt eller noget tykkere, hvor sidstnævnte nærmest minder om karton. 

  • Farven: Normalt er klassisk printerpapir i farven hvid, men det findes også i andre farver. Skal du printe årets fødselsdagsinvitationer ud? Og vil du gerne gøre noget ekstra ud af det? Så kan det være, at du skal have noget farvet papir til printeren. 
     

Print med printerpapir fra føtex.dk 

I vores udvalg har vi samlet alt, som du skal bruge til dit hjemmekontor af kontorartikler. Printere, blæk, scannere og ikke mindst printerpapir og kopipapir hører til på et kontor, og vil du gerne købe papir til printeren, er det en god idé at købe en større pakke papir. Det er nemlig hverken sjovt eller praktisk at stå og mangle printerpapir, når du er ved at udprinte. Find og køb din pakke her i sortimentet.