Sjove malebøger til børn

Den klassiske malebog til børn går aldrig af mode, for her er tale om en gammel klassiker, der stimulerer barnets fantasi samtidig med, at han eller hun lærer om farver og sammensætninger. Gå på opdagelse i vores udvalg af malebøger til børn her på siden.

Se vores brede udvalg af malebøger til børn

Find din næste malebog til børn på føtex.dk, hvor du får mange forskellige titler at vælge mellem. Børn er forskellige, og derfor er det vores fornemmeste opgave at levere malebøger til alle interesser og præferencer. Det betyder, at du blandt andet kan finde følgende i vores sortiment: 

  • Disney-malebøger med motiver fra for eksempel Mickey Mouse, Frost og Encanto. Er barnet glad for disse, fører vi flere Disney-produkter til børn

  • Paw Patrol-malebøger med motiver fra den populære Paw Patrol-serie med alle de kære dyr 

  • Malebog med dinosaurer. Passer godt til barnet med kærlighed til de forhistoriske væsener 

  • Malebog med sommerfugle. God til barnet, der elsker de farverige, flotte flyvedyr 

  • Malebog med biler. God til barnet, der drømmer om fart og spænding 

Når du leder efter en god malebog til børn, kan du med fordel også se nærmere på vores mange fagbøger til børn eller aktivitetsbøger, som er gode supplementer.

Disse typer af bøger stimulerer også barnets læring på en underholdende måde. For eksempel giver fagbøgerne en spændende viden til barnet – blandt andet rekordbøger, Sigurd Barretts storytelling eller opgaver i sjove klæder, mens aktivitetsbøgerne får børnene til at blive en del af historien som i Find Holger-bøgerne.

Derfor skal du købe en malebog – til dit barn eller dig selv

Malebøger for børn er en god investering, da de er med til at stimulere næsten hele paletten, nemlig både logikken, kreativiteten og sammenhængen. Det er en god start på læringen, men det stopper ikke her.

Faktisk er malebøger også blevet et hit blandt voksne på det seneste på grund af deres mindfulness-stimulerende egenskaber, der får hjernen til at slappe af på en langt bedre måde, end når du sidder med mobilen. Så prøv en af føtex.dk’s malebøger – enten til dig selv eller dit barn.