Farveblyanter

Er du eller andre i din familie glade for at tegne? Så ved du sikkert, at de rigtige farveblyanter kan gøre en verden til forskel. Her på siden kan du vælge mellem store og små pakker med farveblyanter fra kendte mærker i flotte farver.

Slip fantasien løs med farveblyanter 

Skal din tegning i blyant eller kuglepen tilføres ekstra liv og kreativitet med en farvelægning? Og i så fald – foretrækker du farveblyanter eller tuscher? Faktisk er der mange, der er glade for at bruge de to typer skriveredskaber sammen, da du på denne måde kan skabe endnu mere dybde i dine tegninger.  

Heldigvis er der rig mulighed for at få fingrene i gode farveblyanter og tuscher, når du handler online hos os. Og her på siden kan du lade dig friste af de mange muligheder, når det kommer til farveblyanter. Har du bare brug for et par simple farver? Så kan du med fordel vælge en lille pakke. Alternativt kan du vælge den helt store pakke, hvis du vil have flere nuancer af alle farverne. Du kan endda finde pakker med særlige farver såsom pastel, hvis du har et specifikt design i tankerne.  Pakker med flere farver giver selvsagt flere muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser for kreativiteten.

Vælg mellem tynde og tykke farveblyanter 

Det er smag og behag, om du foretrækker at arbejde med en tyk eller tynd blyant. Dog vil de fleste sige, at det er nemmere at tegne præcist, når blyanten ikke er for tyk. Dog kan det give rigtig god mening at vælge en tykkere størrelse, hvis du eksempelvis skal tegne med mindre børn. Den tykkere farveblyant giver et større område at holde på, og især for mindre børn, så kan et større greb gøre det meget nemmere at tegne - f.eks. hvis malebogen til børn trænger til en masse farve. Og hvis du selv foretrækker de tyndere versioner, kan du med fordel vælge begge dele – så kan alle være med, når kreativiteten skal foldes ud.

I vores brede udvalg finder du de bedste farveblyanter fra kendte mærker såsom Faber-Castell og Staedtler, så du nemt kan få fyldt dine børns penalhus eller børneværelset med alle regnbuens farver, så alle tegningerne kan blive vakt til live. Foruden farveblyanter til børn, finder du også farveblyanter til voksne i ekstra god kvalitet, hvis motiver eller malebøger til voksne skal farvelægges.