Farvestrålende tusser

En tusch kan både bruges til at skrive, tegne og understrege vigtige pointer i dine noter med. Uanset hvad tuscherne skal bruges til, så kan du finde et væld af farver i god kvalitet til lige så gode priser her. 

Find din kreative side frem med farvestrålende tuscher 

Det er ikke uden grund, at mange gerne vil have et par tuscher liggende derhjemme. De er nemlig helt ideelle at tegne med. Og med det store udvalg af farver, du kan få tuscher i, er det kun fantasien, der sætter grænser.  

I vores sortiment har vi samlet et bredt udvalg af farverige tusser i forskellige tykkelser fra kendte mærker såsom Staedtler. På den måde kan du finde en model, der gør det nemt og hurtigt at farvelægge store områder. Men du kan samtidig også finde tynde udgaver, der er særligt gode til mindre arealer eller de helt tynde streger.  

Ser dine noter til skolen eller arbejdet lidt kedelige ud? Måske føler du endda, at du mangler lidt overblik over, hvad der står hvor? Også her kan tuscher være en stor hjælp. Vælg eksempelvis en håndfuld tynde tuscher, og brug de forskellige farver til at fremhæve specifikke steder i dine notater såsom overskrifter, vigtige navne og deadlines.


Tusser til børn

Har du børn i hjemmet, vil de helt sikkert også få glæde af tusser i alle regnbuens farver, så alle tegningerne kan farvelægges og hænges op. Alle farverne er stimulerende for de små, og hjælper med at sætte fut under kreativiteten. Tuscher til børn har ofte en tykkere størrelse, også kaldet jumbo tusser, der gør dem nemmere for de små, at få et godt greb om tuschen. 

Når legen først går i gang med tusser og farvelægning, er det ikke altid at tøjet, eller væggene for den sags skyld, går fri. Kommer der tusch på tøjet undervejes, kan I først forsøge at påføre opvaskemiddel på pletten og ligge den i en tætlukket pose natten over inden den vaskes. Hvis dette ikke virker, kan der forsøges med husholdningssprit, hvorefter tøjet med tusch vaskes - men test evt. først på et ikke synligt sted.
 

Køb alt til hjemmekontoret på føtex.dk 

Skal der mere dybde i dine tegninger, kan du blandt andet benytte dig af kuglepenne og finelinere. Og netop sådanne skriveartikler kan du nemt få fingrene i, når du handler online her på siden,

Er det mest dine notesbøger, du har brug for skriveredskaber til, så kan du ligeledes få fyldt lageret op med blyanter. Og hvorfor ikke gå på opdagelse i vores udvalg af notesblokke ved samme lejlighed? Her kan du både finde helt almindelige standardblokke, men du kan også lade dig friste af de forskellige kollegieblokke eller måske endda en PU-notesbog.  Dermed kan du altså få fingrene i alle dine kontorartikler ét sted, så du hurtigt kan komme i gang med at være kreativ og produktiv derhjemme.