Notesblokke

Find linjeret og kvadreret notesblokke i udvalget her på siden, så du kan nedskrive vigtige noter hvad end det er på hjemmekontoret, i skolen eller på farten.

Køb billige notesblokke her

Foretrækker du at skrive dine noter og tanker ned på et fysisk stykke papir? Eller skal du have lavet en hurtig indkøbsliste, inden du suser ned og køber ind til aftensmaden? I alle disse situationer kan du få glæde af en notesblok eller et hæfte. Du kan endda vælge en blok, der let lader dig rive en side ud, så du ikke skal have en hel stak papirer med dig på farten.  

Du kan i udvalget finde en notesblok i størrelserne:

  • A4
  • A5
  • A6
     

Notesblokken har den fordel, at dine noter er samlet ét sted, hvilket er oplagt til skolebrug og arbejdet. Et enkelt stykke papir kan nemlig blive væk, mast eller gå i stykker, hvis det ligger løst i din taske. Men når der er tale om en hel notesblok, så er det nemt at undgå, at alting havner krøllet i bunden af tasken. Samtidig kan du naturligvis benytte dig af et ringbind, der ligeledes sørger for, at dine papirer kommer uskadt fra punkt A til punkt B.

I vores udvalg finder du både linieret og kvadreret notesblokke med og uden spiralryg i størrelserne A4, A5 og A6 fra bl.a. Bantex. Det er derfor nemt at finde en notesblok, der passer til dit behov.

Når du har notesblokken eller notesbogen på plads, skal du naturligvis også have de rette skriveredskaber. I vores brede online udvalg finder du både kuglepenne, blyanter, farveblyanter og tusser i god kvalitet til en ligeså god pris, så du hurtigt kan få styr på alle kontorartiklerne til hjemmekontoret eller skoletasken.