Blyanter

Til skole og arbejde, til en kreativ eftermiddag eller til at skrive en hurtig indkøbsseddel. Der er mange tidspunkter, hvor du kan få brug for en blyant. Heldigvis kan du med udvalget her på siden sørge for, at du aldrig løber tør for blyanter derhjemme.

Find alle dine blyanter på føtex.dk 

Allerede fra en ung alder begynder de fleste at bruge en blyant. Og selvom det i manges tilfælde starter med tilfældige streger på et papir i barndommen, så bliver blyanten langsomt mere og mere brugbar.  

Har du et barn i folkeskolen eller gymnasiet, så kan det nemt tænkes, at han eller hun tager noter i hånden. Og her bruger de fleste enten kuglepenne eller blyanter i penalhuset. Dog har blyanten den klare fordel, at du kan viske noget ud, hvis du har skrevet et ord forkert eller sat et komma for meget. Nogle blyanter kommer endda med et lille viskelæder for enden, så du har to redskaber i ét produkt. 

Som voksen kan det også sagtens tænkes, at du på arbejdet eller derhjemme har behov for at skrive noget ned. Og hvorfor ikke benytte dig af en blyant? Med udvalget fra siden her er der i hvert fald rig mulighed for at vælge version, der falder i din smag. Der er nemlig forskel fra person til person, om du foretrækker en rund, trekanten eller måske sekskantet blyant.
 

Lav fine kunstværker med skitseblyanter 

Blyanter er også ideelle til at lave skitser – eksempelvis inden du med en tusch tegner streger, der ikke kan viskes ud. Men du kan også uden problemer lave smukke tegninger med fantastiske detaljer ved hjælp af blyanter. Leg blandt andet rundt med forskellige hårdheder af blyet i blyanten, hvordan du lader blyanten røre papiret, og hvor hårdt du trykker. I vores udvalg finder du også farveblyanter, så dine kreationer kan farvelægges efterfølgende.

Hvis du har en lille forfatter gemt i maven, kan du også få glæde af at have ekstra blyanter til rådighed derhjemme. Det kan nemlig gøre det nemmere at huske gode idéer, hvis du har en lille notesbog og en blyant liggende ved siden af din computer, på dit natbord eller på stuebordet.