Skriveredskaber

Skriveredskaber findes i et væld af forskellige udgaver: blyanter, kuglepenne, tuscher og kridt –  bare for at nævne en lille håndfuld. Find dit skriveredskab i vores store udvalg til gode priser og kom i gang med at male, tegne eller skrive. 

Skriveredskaber - slip kreativiteten løs

Det kan godt være, at mange bruger deres mobiler, computere og andre enheder til at skrive på. Sommetider kan det dog være rart at sidde med et fysisk skriveredskab i hånden. Skriveredskaber kan være mange ting. Blandt de mest almindelige er følgende værd at nævne: 

  • Blyanter: Blyanter og stiftblyanter er ofte lavet af træ, plastik eller metal. Og i midten af skriveredskabet er der en grafitstift, som gør, at du kan tegne eller skrive. 

  • Farveblyanter: Farveblyanter har ligesom blyanter en stift inde i midten. Stiften er til gengæld farvet, og kan ofte fås i et væld af alle regnbuens farver. 

  • Kuglepenne: Kuglepenne har som skriveredskab ofte blæk inde i sig. Blækket kan fås i mange forskellige farver. 

  • Tusser: Tuscher kan fås i flere forskellige tykkelser og ikke mindst farver. Brug tusserne som skriveredskaber eller tegn og understreg med dem. 

  • Markere: Markere er også overstregningstuscher. Tuscherne bruges især, når noget skal fremhæves og overstreges på papiret - ideelt til de studerende.

  • Whiteboard tusser: Whiteboard tusser er skriveredskaber, som bruges på whiteboards. Skriv med flotte farver på boardets overflade, og visk det nemt ud igen. 

  • Farvekridt: Farvekridt kan fås i forskellige udgaver. Nogle kridt kan børnene bruge udenfor på fliserne, mens andre kridt er gode at bruge på en tavle. 
     

Skriveredskaber til ethvert formål 

Som du kan se ud fra listen ovenfor, er der mange skriveredskaber. Nogle kan bruges derhjemme, i skolen, på farten eller udenfor. Uanset hvad, er det altid rart, at have nogle gode skriveredskaber ved hånden. Når du skal vælge et skriveredskab, er det godt at overveje, hvad du skal bruge det til. 

Skal du skrive indkøbslisten til livretterne? Skal børnene skrive med redskaberne henne i skolen? Og skal det skrevne i så fald kunne viskes ud igen? Eller skal skriveredskaberne bruges, når dine børn sidder og tegner på værelset, i køkkenet eller i stuen? Der er mange situationer, hvor skriveredskaber bruges. Skal du sidde og skrive eller farvelægge i længere tid, er det en god idé at vælge et skriveredskab, som lægger godt i hånden. 

Skriv med skriveredskaber fra føtex.dk 

På føtex.dk er udvalget stort af kontorartikler. Skal du skrive, kan du vælge imellem mange forskellige slags skriveredskaber. Blandt skriveredskaberne er der eksempelvis tusser, blyanter, overstregningstusser og kuglepenne, som du nemt kan have med i tasken eller bruge derhjemme. Kig nærmere i udvalget her på siden.