Whiteboard tusser

Hvis du har en glastavle eller whiteboard derhjemme, ved du sikkert, at ikke enhver tusch bør bruges. Her på siden kan du finde tuscher til whiteboard, der både kan skrive på tavlens overflade, men også viskes ud igen. Vælg blandt andet mellem flere flotte farver.

Opdag fordelene med tavler og whiteboard-tuscher 

At have en tavle derhjemme kan for mange være en fordel. Det kan blandt andet være en måde at holde styr på, hvordan madplanen eller planerne for ugen ser ud, hvad der skal købes ind og andre vigtige aftaler, der skal huskes. Alt dette kan du selvfølgelig holde styr på med en almindelig kalender, men en tavle sørger aktivt for, at du bliver mindet om dine planer. Altså kan du bedre bevare overblikket i en travl hverdag.

En praktisk fordel ved en glastavle eller et whiteboard er, at du kan holde styr på én uge af gangen. Herefter kan du slette hele ugen og starte forfra – hvis du vel at mærke har benyttet dig af den rette form for tusch. Det er nemlig alfa og omega, at du skriver på tavlen med en tusch specifikt beregnet  til whiteboard. Det sikrer, at du nemt kan viske stregerne ud, så tavlen ser ud som ny, da almindelige tusser og sprittuscher ikke kan vaskes af.
 

Hold styr på hverdagen 

I vores udvalg kan du finde flere forskellige former for tuscher til whiteboard. Det betyder, at du også kan finde flotte farver. Det kan blandt andet være en fordel, hvis I er to, der skal skrive jeres planer på tavlen. Men det kan ligeledes gøre det nemt at kende forskel på planer, der er relateret til skole, arbejde og fritid.  

Bruger du eksempelvis din tavle og tuscher til at skrive ned, hvad der skal købes ind, så kan det dog give mening at have lidt ekstra papir og en kuglepen eller blyant til rådighed. For mens det er smart at skrive ned løbende, hvad du skal huske at få købt med hjem, så kan det stadig være svært at huske det hele i hovedet. Kopierer du din indkøbsliste ned på en lille lap papir i stedet, kan du bedre sikre, at du kommer hjem med alle de indkøb, du har brug for.