Fritid

Her på siden finder du alt, hvad hjertet begærer inden for fritid. Så hvad end du er på udkig efter en ny cykel, hobby- og fritidsartikler, bøger at fordybe dig i eller gode og sjove familiestunder, så finder du det her hos os.

Alt til skolestart

Det er ved at være tid til at komme tilbage på skolebænken og gense klassekammeraterne - og ikke mindst lære en helt masse nyt. Er skoletasken gammel og udtjent eller er der blevet tid til at bruge computer i undervisningen? Bliv klar til skolestart med nyt, lækkert udstyr. På føtex.dk forhandler vi et bredt udvalg produkter til skolestart. Alt fra penalhuse over cykler til skriveborde.

Sus afsted med SCO E-Cargo ladcyklen

Med den smarte SCO Premium E-Cargo ladcykel kan du tage hele familien med ud på cykeltur i både regn og sol. Ladcyklen med el har et stort frontlad med plads til 4 børn med tilhørende seler og et stort overtræk med plastikruder til dårligt vejr, så de mindste stadig kan nyde udsigten på turen til skole eller institution. 

CYCLEPLAY - SCO’s nye cykeldisplay til elcykler

Bliv klogere på SCO’s store nyhed for 2022 til udvalgte Premium elcykler, hvor intuitive features er i fokus.

Bliv klar til skolestart med ny skoletaske

Gå det nye skoleår i møde med en ny smart skoletaske og penalhus til alle skriveredskaberne. På føtex.dk forhandler vi et bredt udvalg af skoletasker og penalhuse til børn. Udforsk de mange muligheder her.

Hvilken bærbar skal du vælge til skolebrug?

Skærmstørrelse, processer og RAM. Lyder det som en by i Rusland? Bliv klogere hvad de forskellige ting betyder, så det bliver nemmere at vælge den rette computer til studie- og skolestart. 

Din guide til sommerens hit: SUP boards

Hvilket SUP skal du vælge, og hvilken størrelse passer til dig? SUP paddleboards er blevet populære i Danmark, og flere kaster sig ud i den sjove vandsport. Læs guiden og lær mere om SUP paddleboarding og hvordan du finder et board, der passer til dig.

Kom godt igang med hjemmetræningen

Kom godt igang med træningen med kvalitets træningsmaskiner fra føtex.dk og få pulsen op lige når det passer dig. Blandt vores spændende udvalg finder du både løbebånd, motionscykler, crosstrainer og meget mere fra populære mærker.

Kom godt igang med at løbe

Vil du gerne igang med at løbe? Så læs vores guide, der giver dig en række gode råd til, hvordan du kommer godt igang med løbetræningen.