Fritid

Her på siden finder du alt, hvad hjertet begærer inden for fritid. Så hvad end du er på udkig efter en ny cykel, hobby- og fritidsartikler, bøger at fordybe dig i eller gode og sjove familiestunder, så finder du det her hos os.

Kongeord - Frederik 10. fortæller til Jens Andersen

Få fingrene i den nye bog Kongeord, der rummer Kong Frederik 10.’s personlige visioner for kongegerningen.

I denne bog fortæller Danmarks nye konge med egne ord om sine tanker og overvejelser bag kongeordet. Om sit forhold til kongerækken, danmarkshistorien, kristendommen og rigsfællesskabet. Om familien, ægteskabet og rejsen gennem livet – fra ung, modstræbende kronprins til moden mand, familiefar og monark.

Jens Andersen, forfatter til Kronprins Frederik-biografien “Under bjælken”, har lagt øre og pen til kongens ord.

Ny kuffert til ferien

Står den på storbyferie i en forlænget weekend? Eller måske du kan høre en pool kalde på dig? I så fald er en god kuffert uundværlig. Gå på opdagelse i vores udvalg af praktiske og smarte kufferter til gode føtex priser. Her finder du både hardcase modeller, softcase kufferter, smarte kabinekufferter og sjove børnekufferter. Lad feriestemningen begynde!

Din guide til: SUP boards

Hvilket SUP skal du vælge, og hvilken størrelse passer til dig? SUP paddleboards er blevet populære i Danmark, og flere kaster sig ud i den sjove vandsport. Læs guiden og lær mere om SUP paddleboarding og hvordan du finder et board, der passer til dig.

Hop i bølgen med dit eget SUP board

Få inspiration til aftensmaden

Drømmer du om at lave lækre, smagfulde retter, men er du efterhånden helt idéforladt, når det kommer til at finde på retter? Bliv inspireret af vores store udvalg af kogebøger, der spænder lige fra nemme smagfulde hverdagsretter til syndige kageopskrifter over grønne salater.

Kom godt igang med hjemmetræningen

Kom godt igang med træningen med kvalitets træningsmaskiner fra føtex.dk og få pulsen op lige når det passer dig. Blandt vores spændende udvalg finder du både løbebånd, motionscykler, crosstrainer og meget mere fra populære mærker.

Kom godt igang med at løbe

Vil du gerne igang med at løbe? Så læs vores guide, der giver dig en række gode råd til, hvordan du kommer godt igang med løbetræningen. 

Ro og fordybelse med en god bog

Kom helt ned i gear med masser af ro og fordybelse i inspirerende fortællinger og fængende plots fra populære forfattere. Find din næste læseoplevelse blandt vores udvalg af spændende bestsellere.