Fritid

Her på siden finder du alt, hvad hjertet begærer inden for fritid. Så hvad end du er på udkig efter en ny cykel, hobby- og fritidsartikler, bøger at fordybe dig i eller gode og sjove familiestunder, så finder du det her hos os.

Inviter efterårshyggen indenfor med en god bog

Regnen slår mod ruden. og vinden rusker udenfor. Der er dømt kolde dage og efterårshygge - og det byder ikke mindst på varme drikke og fordybelse i en god bog. Find din næste læseoplevelse blandt vores udvalg af spændende bestsellere. 

Sus afsted med SCO E-Cargo ladcyklen

Med den smarte SCO Premium E-Cargo ladcykel kan du tage hele familien med ud på cykeltur i både regn og sol. Ladcyklen med el har et stort frontlad med plads til 4 børn med tilhørende seler og et stort overtræk med plastikruder til dårligt vejr, så de mindste stadig kan nyde udsigten på turen til skole eller institution. 

CYCLEPLAY - SCO’s nye cykeldisplay til elcykler

Bliv klogere på SCO’s Premium elcykler, hvor intuitive features er i fokus.

Få inspiration til aftensmaden

Drømmer du om at lave lækre, smagfulde retter, men er du efterhånden helt idéforladt, når det kommer til at finde på retter? Bliv inspireret af vores store udvalg af kogebøger, der spænder lige fra nemme smagfulde hverdagsretter til syndige kageopskrifter over grønne salater.

Din guide til sommerens hit: SUP boards

Hvilket SUP skal du vælge, og hvilken størrelse passer til dig? SUP paddleboards er blevet populære i Danmark, og flere kaster sig ud i den sjove vandsport. Læs guiden og lær mere om SUP paddleboarding og hvordan du finder et board, der passer til dig.

Kom godt igang med hjemmetræningen

Kom godt igang med træningen med kvalitets træningsmaskiner fra føtex.dk og få pulsen op lige når det passer dig. Blandt vores spændende udvalg finder du både løbebånd, motionscykler, crosstrainer og meget mere fra populære mærker.

Kom godt igang med at løbe

Vil du gerne igang med at løbe? Så læs vores guide, der giver dig en række gode råd til, hvordan du kommer godt igang med løbetræningen.