Køb et løbebånd og kom i form derhjemme

På siden her finder du vores udvalg af løbebånd fra kendte producenter til hjemmetræningen. Uanset hvilket behov du har, finder du et løbebånd, der passer til dig i udvalget herunder. Så er du garanteret sved på panden.

Hvilket løbebånd skal du vælge?

Er det blevet tid til at investere i et løbebånd, men er du pludselig i tvivl om, hvilket du skal vælge? Skal det være med LCD-skærm, pulsmåler eller hældning på hele 22%. Bliv klogere på løbebånd i vores uddybende guide. 

Kom godt i gang med løb

Måske er løbeskoene blevet fundet frem gang på gang med lutter gode intentioner, men efter en enkelt løbetur i fuld fart ryger de tilbage bagerst i skabet - ikke fordi du ikke vil, men fordi det er s¨å pokkers svært at komme igang med at løbe. Læs vores guide til at komme godt igang og holde motivationen oppe.

Tre gode grunde til at vælge et løbebånd

Løb er blevet en af de allermest populære motionsformer i Danmark. Og det er der mange gode grunde til. Løb er en meget effektiv motionsform, hvis du gerne vil i bedre form. Samtidig styrker løb knoglerne og du bruger mange af kroppens muskler, når du løber. Som løber er du heller ikke afhængig af faste træningstider og en træningsmakker. Du kan træne lige når det passer dig, og det er nemt at komme i gang.

De fleste løbere løber udendørs, men for mange kan det være en fordel at flytte træningen indendørs - i hvert fald en del af året. Her kommer tre gode grunde til, at du skal købe et løbebånd:

 

1: Bliv uafhængig af vejret

Den mest oplagte grund til at vælge et løbebånd er, at du slipper for at bekymre dig om vejret, når du har planlagt en løbetur. Hvis regnen eller sneen vælter ned udenfor, hvis det blæser, er mørkt eller glat kan du med et løbebånd gennemføre dit træningspas alligevel.

Særligt i vinterhalvåret kan det være en stor fordel at kunne flytte træningen indendørs, når vejret gør det ubehageligt eller ligefrem risikabelt at løbe udendørs.

 

Problemer med pollenallergi?

Men det er ikke kun om vinteren, det kan være praktisk at flytte løbetræningen indendørs. For de mange danskere, der lider af pollenallergi, kan det være meget ubehageligt at træne udendørs, når antallet af pollen i luften er på sit højeste i foråret og sommeren. 

Her kan en del af generne afhjælpes, hvis træningen flyttes indenfor.

 

2: Hold styr på din træning og mål dine fremskridt

Det kan være meget motiverende at måle på løbepræstationerne. Det kan give ekstra motivation, når du kan se, at dit hårde slid på løbebåndet har båret frugt i form af bedre kondition og udholdenhed.

De fleste løbebånd er forsynet med en smart træningscomputer, der kan give dig oplysninger om alt fra puls til gennemsnitshastighed og meget andet. Dermed kan du nemt holde øje med din performance - og give den en ekstra tand, hvis du gerne vil presse dig selv til en ny personlig rekord.

Flere løbebånd har desuden forskellige træningsprogrammer, du kan følge. Dermed kan du sikre konstant fremgang i din træning, så du hele tiden forbedrer dig og kommer i bedre form. 

Hvis du indimellem har lyst til bare at løbe en tur for at koble af, kan du naturligvis også sagtens gøre det på et løbebånd.

 

3: Løb på løbebånd er mere skånsomt end udendørs løb

Løb er en motionsform, der giver en del stød op gennem kroppen. Hver gang du lander, vil du opleve, at der kommer et stød op gennem benene, hvilket kan være hårdt for særligt dine led. Specielt hvis du primært løber på asfalt og fortov, kan du opleve problemer med eksempelvis knæ, der bliver overbelastet pga. de mange stød.

Et løbebånd er typisk affjedret, hvorved du får en mere behagelig landing, der skåner leddene. Derfor kan det være en fordel at kombinere den udendørs træning på veje og fortove med træning på et solidt løbebånd med god affjedring. 

Find billige løbebånd på føtex.dk

På føtex.dk forhandler vi et bredt udvalgb af forskellige typer løbebånd. Der er derfor rig mulighed for at finde et billigt løbebånd, der passer ind i dit budget og ikke mindst til dit behov. Ønsker du, at træningen skal være skånsom for kroppen, kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af crosstrainere

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om løbebånd