Træningsudstyr

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af forskelligt træningsudstyr. Så uanset om du ønsker at få pulsen op, mens du træner mave, arme eller ben, finder du her på siden et bredt sortiment af udstyr til hjemmetræningen.

Kom i gang med træningen

Der kan investeres i nok så meget lækkert træningsudstyr, men hvis motivationen ikke er der - ja så er det bare død svært at komme igang. Blev inspireret af vores guide til at komme igang med løbetræningen her. Måske du kan overføre de samme principper til lige præcis den træningsform, du gerne vil dyrke.

Suppler med sportsernæring

Brug for ekstra protein efter en benhård træning eller pre-workout for rigtig at komme op i inde træningen begynder efter en lang og trættende arbejdsdag. Lad dig inspirere af vores udvalg af sportsernæring fra proteinpulvere og barer til shakes. 

Kendte fitnessmærker

Træningsudstyr til hjemmetræning

Motion og fitness har aldrig været mere populært end det er for tiden. Bevidstheden omkring den sunde livsstil har spredt sig som en steppebrand blandt den danske befolkning og her på føtex.dk vil vi også være med på moden.

Vi tilbyder derfor en række professionelle og let anvendelige produkter, hvilket givet dig muligheden for at have dit helt eget fitnesscenter derhjemme.

 

Udstyr der passer til dit hjem

Hvis dine børn er flyttet hjemmefra og du skal fylde husets rum ud, eller hvis du bare har et rum der står ledigt i dit hjem, hvorfor så ikke bruge pladsen til at lave dit eget træningscenter? På føtex.dk kan du vælge mellem mange forskellige maskiner, der alle sørger for at stramme forskellige muskelgrupper op.

Hvis du ikke står i en overflod af værelser, kan du vælge en mere kompakt udgave. Ved at købe noget af det mindre udstyr får du stadig muligheden for at opstramme mave, baller og lår. Det kræver dog en større variation af udstyr. Køb eksempelvis et mavehjul og få trænet de dybe mavemuskler, eller prøv kræfter med en kettlebell, der er med til at træne din ryg og skuldre.

Rigtig god fornøjelse.