Træningsmåtter til hjemmetræningen

Hvis du træner hjemme i stuen, er en træningsmåtte helt uundværlig. Med en træningsmåtte får du det optimale underlag til din træning, så du undgår at skride eller få ondt i knæ eller ryg, mens du laver øvelserne. Se vores udvalg herunder.

Træningsmåtten – et uundværligt udgangspunkt for din træning

Det skal være forbundet med glæde at udfolde sig fysisk. Den bliver nu engang væsentligt større, når du føler dig godt tilpas og ikke risikerer at overbelaste muskler og led eller at få skader. Hvad enten du er på udkig efter et komfortabelt underlag til dig selv eller en eller anden form for træningsudstyr, så har vi en træningsmåtte til dig.

Tre grunde til at vælge en træningsmåtte:

  • Du får et skridsikkert, komfortabelt og beskyttende underlag
  • Reducerer risikoen for skader i forbindelse med dine øvelser
  • Den findes i flere forskellige varianter, længder og tykkelser

 

Uanset, om din nye måtte skal anvendes til pilates, gymnastiske øvelser, udstrækning, crossfit eller step, finder du et bredt udvalg med gode muligheder for at finde en, der passer til præcist dit behov. Det gælder også, hvis du søger efter en trænngsmåtte, der kan fungere som underlag til din motions- eller spinningcykel, dit løbebånd eller din romaskine.

Hvilken træningsmåtte skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken af vores træningsmåtter der vil være den bedste løsning for dig og din træning? Så tænk lidt over den funktion, som denne type underlag har.

Det er de færreste gulve, som er behagelige at træne direkte på. Det skyldes naturligvis deres hårdhed, som kan forårsage kraftige stød, der ikke kun giver ømme muskler, men også fibersprængninger og brud. Det kan en træningsmåtte være med til at afbøde, hvis du vælger en, der passer 100 % til din træningsform. Her skal du være opmærksom på to punkter.

  • Tykkelse: Hvis du vælger en tykkere model, vil den være dejligt blød til siddende og liggende øvelser. Skal du bruge den til pilates eller andre former for træning, hvor du står oprejst, og hvor en god balance er vigtig, er den knap så velegnet. Det skyldes, at grebet ikke er så optimalt, og at det kan være svært at få stabilitet ind dine øvelser. Her vil en tyndere model være et bedre valg.
  • Længde: Sørg for at vælge en træningsmåtte med en god længde. Der findes ikke noget værre end at ”løbe tør” for cm og derfor hele tiden lande uden for måttens kanter.

 

Find billig træningsmåtte på føtex.dk

Se dig om i vores aktuelle udvalg af træningsmåtter fra førende brands som ReebokToorx og Adidas, og bestil din nye måtte på føtex.dk. Så sørger vi for levering hjem på din adresse. Du har som altid ubegrænset returret.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om træningsmåtter