Sport & Motion

Her på siden kan du finde alt hvad hjertet begærer inden for træning, fitness og andre former for sport. Snup en tur på løbebåndet, find en ny tennisketcher eller hvad med dit helt eget SUP Paddleboard? Gå på opdagelse i udvalget herunder.

Sådan kommer du godt igang med løb

Gode løbeture kan tages hele året - men hvordan holder du motivationen oppe, når vinden rusker i træerne, det er mørkt udenfor og det ovenikøbet småregner? Bliv klogere på at komme godt igang med løb og bibeholde motivationen med vores guide.

Suppler træningen med ekstra energi

Et godt træningspas giver sved på panden og masser af energi som bliver forbrændt. Træner du ofte og er interesseret i forskellige typer sportsernæring fra energibarer til proteinpulver til lækre shakes? Lad dig inspirere af udvalget her. 

SCO Prime - den perfekte storbycykel

De nye SCO Prime cykler er som skabt til livet i byen med komfortable brede dæk og mulighed for at side højt på cyklen for en afslappet og oprejst position. Cyklen kommer med 7 indvendige Shimano gear, et smart frontlad og er designet i moderne friske farver. Oplev SCO Prime for en bedre cykelkomfort i dag.