Sport & Motion

Her på siden kan du finde alt hvad hjertet begærer inden for træning, fitness og andre former for sport. Snup en tur på løbebåndet, find en ny tennisketcher eller hvad med dit helt eget SUP Paddleboard? Gå på opdagelse i udvalget herunder.

Sommer på vandet med paddleboards

Gå sommeren i møde med det helt rette udstyr til sjove aktiviteter på vandet. På føtex.dk finder du et bredt udvalg af de populære SUP paddleboards, hvor du både træner balancen, får motion, frisk luft og mulighed for at nyde den smukke danske natur. 

Din guide til SUP boards

Hvilket SUP skal du vælge, og hvilken størrelse passer til dig? SUP paddleboards er blevet populære i Danmark, og flere kaster sig ud i den sjove vandsport. Læs guiden og lær mere om SUP paddleboarding og hvordan du finder et board, der passer til dig.

SCO Prime - den perfekte storbycykel

De nye SCO Prime cykler er som skabt til livet i byen med komfortable brede dæk og mulighed for at side højt på cyklen for en afslappet og oprejst position. Cyklen kommer med 7 indvendige Shimano gear, et smart frontlad og er designet i moderne friske farver. Oplev SCO Prime for en bedre cykelkomfort i dag.