Rulleskøjter

Leder du efter en sjov måde at komme i bedre form på, så er rulleskøjter et rigtig godt bud. I vores brede udvalg af forskellige rulleskøjter finder du både inliners, gliders og jetts. Se udvalget af rulleskøjter herunder.

Rulleskøjter – hav det sjovt, og kom i form

Rulleskøjter kan bruges, både hvis du vil i form, og hvis du vil udfordre balancen. Tag en tur omkring den nærmeste sø med ungerne, og der er både hyggelig familietid og sjov motion på én gang. Lige meget, om det er dig selv, eller ungerne, så er det en god idé at bruge både knæ-, albue- og håndledsbeskyttelse samt en god cykelhjelm.

Tre grunde til at vælge rulleskøjter:

  • Det er mange timers underholdning for børnene
  • Det er en anderledes måde at komme i form
  • Du kommer hurtigere fra A til B end ved at gå
     

Rulleskøjter har altid været populære, og i dag er ingen undtagelse. Selv om de mange løbehjul har gjort sit indtog på rigtig mange ønskelister, så er rulleskøjterne stadig et rigtig godt valg. Som familie er det muligt at bruge rulleskøjterne, hvis I ønsker en sjov, fælles aktivitet, der er underholdende for alle. 
 

Sådan vælger du det helt rigtige par rulleskøjter

Når der skal fart over feltet med et par nye rulleskøjter, så er det godt at starte med de helt rigtige. Det gør oplevelsen sjovere og sørger for, at det er lettere at komme i gang. Der findes en række spændende modeller at vælge imellem, så du kan overveje følgende, når du skal vælge:

  • Klassiske rulleskøjter: De klassiske rulleskøjter minder om en blanding mellem en skistøvle og en skøjte. De sidder godt på foden og støtter op om anklen, men du skal have skiftesko med.
  • Jetts og gliders: Jetts og gliders er to hjul, der spændes på skoene, så der sidder et hjul på hver side af foden. De kan tages af og kommes i tasken, når du er fremme. 
     

Se udvalget herover, og bestil allerede i dag!