Løbehjul for børn i alle aldre

Et sejt løbehjul kan bruges som både transportmiddel og til at lave vilde stunts – en god sport for de meget aktive børn. Her finder du vores udvalg af forskellige typer løbehjul.

Husk cykelhjelmen

Det er vigtigt at hsuek sikkerheden, når man kører på løbehjul - også selvom dit barn måske kun skal en smuttur hen til en kammerat eller naboen. Det gør nemlig ondt og kan være farligt at slå hovedet mod asfalten. Med en cykelhjelm gør du det mere sikkert for dit barn at lave sjove tricks og køre hurtigt på løbehjulet.

Lav seje tricks på løbehjul

Løbehjul er både til transport og leg

Løbehjul er et kæmpe hit hos børnene til både transport og leg, og er samtidig en god måde at træne balancen på og få motion. Desuden kan mange løbehjul foldes sammen, og det gør det nemt at tage løbehjulet med eller opbevare det, når det er ikke er i brug. På føtex.dk finder du vores udvalg, i mange modeller og farver, der passer til børn i alle aldre. Med mærker som Razor, Maui & Sons og Disney er du sikker på at finde et løbehjul med et sejt motiv, som dit barn vil elske. Blandt alle modeller finder du også el-løbehjul, så man kan komme hurtigere frem. Nogle løbehjul kan foldes sammen, hvilket gør det nemt både at transportere og opbevare, når det ikke er i brug.

På føtex.dk finder du et stort udvalg af løbehjul og tilbehør til løbehjul. Der findes overordnet tre typer løbehjul:

Derudover finder du også en hel del forskelligt tilbehør til løbehjul på føtex.dk. Tilbehør kan f.eks. være nye hjul, ramper til tricks eller pynt i form af stickers eller lys.
 

Trick løbehjul

Et trick løbehjul kan du bruge på vejen derhjemme, på parkeringspladser og i skateparker med specielle ramper. Du kan også prøve at lave dine egne stuntbaner hjemme i haven. At lave tricks på løbehjul er en krævende sport – både for dig, der laver alle de vilde stunts, men også for løbehjulet. Netop derfor kan du her på føtex.dk finde vores udvalg af trick løbehjul, som er mere holdbare end normale løbehjul, idet de er forstærkede. Trick løbehjul ligner ofte almindelige løbehjul, men for at gøre det mere solidt kan denne type løbehjul ikke foldes sammen eller justeres i højden.

 

Almindelige løbehjul

Til sjov leg kan man sagtens bruge et almindeligt løbehjul. Mange af de løbehjul du finder på føtex.dk er lavet i aluminium og kan foldes sammen, så det ikke tager så meget plads, når det ikke er i brug. Deruodver kan mange af løbehjulene justeres i højden, så det kan vokse sammen med barnet. De almindelige løbehjul er dog slet ikke kedelige, og mange af dem har specielle detaljer som f.eks. lys, lyd eller gnister når du kører.

 

Løbehjul med store hjul

Til transport anbefaler vi at du vælger et løbehjul med hjul der er 120 mm eller større. Denne type løbehjul med store hjul kan ofte foldes sammen, så du kan tage det med f.eks. i skole eller i toget. Årsagen til, at løbehjul med store hjul er gode til transport er, at store hjul er mindre følsomme overfor ujævnheder på vejen og så ruller de hurtigere end små hjul.
 

Pas godt på dit løbehjul

Et løbehjul er lavet af mekaniske dele, og det kan derfor gå i stykker, hvis du ikke passer på det. Vi anbefaler at du altid undgår vand, sand, fugtig opbevaring og kørsel samt unødige slag.

Derudover kan det være en god idé at få en voksen til at hjælpe dig med at spænde delene efter, når du har haft dit løbehjul i et stykke tid. På den måde er du sikker på, at dit løbehjul holder længst muligt.