Børnecykler

På føtex.dk har vi en masse forskellige børnecykler i god kvalitet, som passer til barnets behov. Se bl.a. vores udvalg af løbecykler eller vores store udvalg af flotte pige- og drengecykler med både automatiske, indvendige og udvendige gear.

Din guide: Cykelstørrelser til børn

Skal dit barn have ny cykel? Det kan godt være svært at finde ud af, hvilken størrelse cykel dit barn skal have. For at hjælpe dig lidt på vej kan du i denne guide blive klogere på cykelstørrelserne til børn.

Børnecykler giver barnet frihed og hjælper med udviklingen

De fleste børn vil elske at cykle, når de først kommer i gang. Friheden til selv at kunne transportere sig – med lidt hjælp fra mor og far naturligvis – er ganske særlig, og det vil også spare jer forældre for både tid og besvær, når barnet kan mere selv. På føtex.dk har vi et bredt udvalg af forskellige børnecykler til både drenge og piger. Du finder vores pigecykler her og vores drengecykler her, og der er mange modeller at vælge imellem til både store og små.


På føtex.dk kan du bl.a. andet finde børnecykler i størrelserne:

 

Tag dit barn med på råd i valg af børnecykel, eller overrask junior med sin helt egen cykel, som du har valgt specielt til ham eller hende. Til de yngste børn fra halvandet år anbefaler vi en løbecykel, der træner barnets motorik og balance, og som samtidig forbereder barnet på at skulle cykle rigtigt en dag. Mange børn, der har brugt løbecykel som små, behøver ikke støttehjul på den første børnecykel. I stedet kan de, med lidt øvelse, hurtigt komme til at drøne derudad på en børnecykel uden støttehjul. Pengene til en løbecykel er derfor godt givet ud. 
 

Husk cykeludstyret!

Sikkerhed frem for alt! Det gælder både børn og voksne, når man tager på cykeltur. Man kan få rigtig meget fart på ned af bakkerne. Derfor er det vigtigt, at man husker en cykelhjelm. Desuden er der også cykeludstyr, som er påkrævet ved lov. Derfor er det vigtigt, at du altid har en fungerende ringeklokke og en forsikringsgodkendt cykellås, og cykellygter på din cykel. 

Derudover er der også cykeludstyr, som ikke er påkrævet ved lov, men som simpelthen bare er praktiske, som for eksempel cykelskærme, cykelstole og cykelkurve. Selvfølgelig er der også cykeludstyr, som bare er for sjov, fordi det er smart! Se foreksempel det store udvalg af cykeltilbehør til børn eller udvalget af cykelcomputere.
 

Mangler I også cykler til de voksne? 

I vores store sortiment af cykler, har vi cykler til hele familien. Så hvis mor eller far mangler en herrecykel eller en damecykel, eller mormor og morfar mangler en elcykel, så kan I også finde det på føtex.dk.