Børnecykler

På føtex.dk har vi en masse forskellige børnecykler i god kvalitet, som passer til barnets behov. Se bl.a. vores udvalg af løbecykler eller vores store udvalg af flotte pige- og drengecykler med både automatiske, indvendige og udvendige gear.

Din guide: Cykelstørrelser til børn

Skal dit barn have ny cykel? Det kan godt være svært at finde ud af, hvilken størrelse cykel dit barn skal have. For at hjælpe dig lidt på vej kan du i denne guide blive klogere på cykelstørrelserne til børn.

Få din cykel leveret samlet

For blot 349 kr. kan du nu få leveret din nye cykel samlet med føtex.dk. Du tilvælger det i kurven under 'Levering'. Eventuelt ekstraudstyr som lås, lygter og kurv påsætter vi ikke, men vi justerer både bremser og gear.

Cykelmakker – cykelservice og reparation

Få hjælp til din cykel med vores nye servicepartner: Cykelmakker. Cykelmakker er et netværk af professionelle cykelmekanikere, der tager sig af service, reparationer og reklamationsbehandling af cykler købt i føtex eller på føtex.dk.

En børnecykel skaber frihed og udvikling

Fra børn bliver født, og til de første gang cykler på en cykel – typisk en løbecykel for de mindste – går der ikke mange år. Det er imponerende, hvordan børn kan tilegne sig ny viden og læring på ingen tid, og det gælder som forældre bare om at omfavne denne evne. Derfor fortjener alle børn at få sin egen cykel, så motorikken kan styrkes, og dde kan få en masse frisk luft og aktivitet i det fri.

De fleste børn vil elske at cykle, når de først kommer i gang. Friheden til selv at kunne transportere sig – med lidt hjælp fra mor og far naturligvis – er ganske særlig, og det vil også spare jer forældre for både tid og besvær, når barnet kan mere selv.

På føtex.dk har vi et bredt udvalg af forskellige børnecykler til både drenge og piger. I valget af design og farve er det altid en god idé at tage sit barn med på råd. Det gør ofte glæden for cyklen endnu større, hvilke udmunder i endnu flere timer på mountainbiken. Du finder vores pigecykler her og vores drengecykler her, og der er mange modeller at vælge imellem til både store og små.
 

Find børnecykler i forskellige størrelser på føtex.dk

Tag dit barn med på råd i valg af børnecykel, eller overrask junior med sin helt egen cykel, som du har valgt specielt til ham eller hende. På føtex.dk finder du blandt andet børnecykler i følgende størrelser:

Til de yngste børn fra halvandet år anbefaler vi en løbecykel, der træner barnets motorik og balance, og som samtidig forbereder barnet på at skulle cykle rigtigt en dag. Mange børn, der har brugt løbecykel som små, behøver ikke støttehjul på den første børnecykel. I stedet kan de, med lidt øvelse, hurtigt komme til at drøne derudad på en børnecykel uden støttehjul. Pengene til en løbecykel er derfor godt givet ud. 

I vores store sortiment af cykler, har vi cykler til hele familien. Så hvis mor eller far mangler en herrecykel eller en damecykel, eller mormor og morfar mangler en elcykel, så kan I også finde det på føtex.dk.

Husk cykeludstyret til børnene!

Sikkerhed frem for alt! Det gælder både børn og voksne, når man tager på cykeltur. Man kan få rigtig meget fart på ned af bakkerne. Derfor er det vigtigt, at man husker en cykelhjelm. Desuden er der også cykeludstyr, som er påkrævet ved lov. Derfor er det vigtigt, at du altid har en fungerende ringeklokke og en forsikringsgodkendt cykellås, og cykellygter på din cykel. 

Derudover er der også cykeludstyr, som ikke er påkrævet ved lov, men som simpelthen bare er praktiske, som for eksempel cykelskærme, cykelstole og cykelkurve. Selvfølgelig er der også cykeludstyr, som bare er for sjov, fordi det er smart! Se foreksempel det store udvalg af cykeltilbehør til børn eller udvalget af cykelcomputere.