Cykel 16 tommer

Her på siden finder du vores samlede udvalg af 16 tommer cykler i mange flotte designs og farver, som dit barn vil elske. Der er sjove motiver for både piger og drenge, så du kan med garanti finde noget dit barn kan få stor fornøjelse af. Gå på opdagelse i udvalget og find den helt rette 16 tommer cykel her.

Er en 16 tommer cykel den rigtige cykel for dit barn? 

Det kan være en udfordring at finde den rigtige cykel til dit barn, for der er nemlig flere faktorer, som spiller ind på dit valg. Størrelsen er en af dem. Er cyklen for lille eller stor, kan dit barn have svært ved at styre den optimalt og derved nemt føle sig usikker. For at finde den helt rigtige størrelse børnecykel, skal du måle dit barns højde og skridtlængde.

Du skal vælge en cykel på 16 tommer hvis dit barn:

  • er mellem 3-5 år 

  • har en højde på 105-115 centimeter 

  • har en skridtlængde på omkring 45 centimeter

Udover størrelsen skal du overveje, om det stadig er nødvendigt for dit barn at have støttehjul. Vores 16 tommer cykler fås både med og uden støttehjul, så du kan med garanti finde noget spændende for dit barn her på siden.

Find 16" cykler i et væld af designs på føtex.dk

Dit barn er efterhånden gammel nok til at have en mening om, hvad de gerne vil lege med, og hvilke farver de bedst kan lide. Du kan derfor med fordel selv lade dem vælge deres 16 tommer cykel her på føtex.dk (medmindre det selvfølgelig er en overraskelse). Vi har på føtex.dk sørget for et bredt udvalg af farver og designs, så du nemt kan finde den helt rigtige 16" cykel til dit barn.

Husk tilbehøret når dit barn skal ud på sin 16 tommer cykel

Når dit barn skal lære at cykle, er det vigtigt med det rette cykeludstyr, sådan at både du og dit barn kan føle jer trygge i trafikken. Tag derfor et kig på vores cykelhjelme i forskellige størrelser og farver, og udstyr dit barn samt cyklen med gode reflekser, der gør dem nemme at se i de mørke morgentimer. Find også cykelkurve med populære motiver, så dit barn kan cykle med sin egen taske.