Få god plads med en cykelkurv

Hvis du mangler plads til din taske eller indkøb på cyklen, så kan du finde en praktisk og billig cykelkurv på føtex.dk. I udvalget herunder finder du flere smarte modeller, hvor kurven enten kan monteres foran eller bagpå din cykel.

 

Lær at montere en cykelkurv - både foran og bag på cyklen

En cykelkurv kan være et yderst praktisk redskab på din cykel. Her kan du læse en guide til, hvordan du monterer en cykelkurv både foran og bag på din cykel.

En cykelkurv giver dig ekstra bagageplads

Det kan være svært at fragte ting, hvis dit foretrukne transportmiddel er en cykel. Det kan dog blive meget nemmere at slæbe indkøb med hjem, hvis du har en cykelkurv. Med en kurv til cyklen får du nemlig ekstra bagageplads, så du ikke altid behøver at have en stor rygsæk på, hvis du for eksempel skal handle. 

På føtex.dk kan du få mange forskellige varianter af kurve til cyklen. Du kan blandt andet vælge, om du ønsker, at din kurv skal sidde foran eller bagpå din cykel. Kurvene kommer også i flere størrelser, så du kan vælge den cykelkurv, som passer til dine vaner og behov. Vi har også cykelkurve til børnenes cykel. Disse varianter kommer i flotte farver og med seje motiver, som de mindste garanteret kan genkende fra deres yndlingsfilm. 

Køb cykelkurve og andet tilbehør til din cykel på føtex.dk

Vi har også andet smart udstyr til din cykel. Du kan finde blandt andet nødvendigt tilbehør som cykelhjelme og lygter. For din egen sikkerhed er det en rigtig god idé at anskaffe dig dette udstyr, hvis du godt kan lide at cykle. Cykelhjelmen skal naturligvis beskytte dit hoved, hvis du skulle være uheldig at falde af cyklen. Lygterne hjælper andre trafikanter med at se dig, hvis du er ude at køre i mørke. Derudover finder du blandt:

  • Cykelholdere

  • Cykellåse

  • Cykelcomputere

  • Cykelskærme

En cykelholder er praktisk, hvis du gerne vil kunne fragte din cykel med bil. Cykelholderen spændes bag på din bil, og så kan dig og familien ellers tage afsted på cykelferie. En cykellås er nødvendig, hvis du stiller cyklen et offentligt sted, og cykelskærme hjælper hvis du for eksempel kører i regnvejr. Skærmene gør, at der ikke slynges en masse vand og snavs op på dig fra dækket. 

Hvis du er godt kan lide at træne på din cykel, eller du blot synes, det er sjovt at følge dine køreture i weekenden, så kan du med fordel anskaffe dig en smart cykelcomputer. Computeren kan tracke hvor langt du kører, vise din gennemsnitshastighed og meget mere.