Cykelskærme

Her på siden har vi samlet vores udvalg af både bagskærme, forskærme og skærmsæt - alle af skarp kvalitet og til de helt rigtige priser. Køb gode, holdbare og solide cykelskærme hos føtex og undgå at blive våd på cykelturen.

Cykelskærm - Montering af cykelskærm

En cykelskærm kan hurtigt blive en nødvendighed – især i regnvejr, hvor cykelstierne er fyldt med vand og mudder. Mange cykler kommer uden cykelskærm, da det er en del af designet, men muligheden for selv at montere skærme er der næsten også altid. Cykelskærme er ikke det eneste, mange foretrækker på deres cykler – en bagagebære er også et stykke udstyr mange foretrækker. Men hvordan monterer man så cykelskærme og eventuelt bagagebærer? Dét kan du se og høre meget mere om i de forskellige videoer, vi har lavet. Vi mener ikke, det er svært at montere nogen af delene, men hvis man ikke ved, hvordan man gør, så er det pludselig en hel anden snak.

Du kan få hjælp til at montere skærmsæt på en citybike, som du også kan se i videoen nedenfor, men også hjælp til montering af skærmsæt på en mountainbike