Cykler

Uanset hvilken cykel du er på udkig efter, kan du finde den her på føtex.dk. Vi har et bredt udvalg af forskellige damecykler, herrecykler og børnecykler. Gå på opdagelse herunder og find den cykel, du har brug for.

SCO Premium E-Cargo ladcykel

Med E-Cargo ladcyklen med elsystem har det aldrig været nemmere at komme på farten med hele familien. El-ladcyklen, der har plads til 4 børn med tilhørende seler og smart overtræk til dårligt vejr, kan køre helt op til 70 km på en enkelt opladning afhængigt af vejr, egen indsats og vægt på ladet. Tag familien med ud på cykeleventyr i dag. 

CYCLEPLAY - SCO’s nye cykeldisplay til elcykler

Bliv klogere på SCO’s store nyhed for 2022 til udvalgte Premium elcykler, hvor intuitive features er i fokus.

Se vores guideunivers til cykler her

Gå på opdagelse i vores guideunivers til cykler. Her kan du bl.a. få hjælp til valg og vedligeholdelse af cyklen samt hjælp til montering og justering af cykeludstyr.

SCO EL-CYKEL TIL PENSIONISTER

Pensionistpris fra 12.999 kr.

En stor nyhed i SCO's 2022 sortiment, der lige som E-Uni fås med pensionistrabat, er E-Patron el-cyklen. El-cyklen har højere kørekomfort, da der er monteret affjedringisadelpind og forgaffel, samt justérbar frempind, så man nemt kan finde den ønskede køreposition. Cyklen er udstyret med Shimano skivebremse foran og fodbremse bagpå. Derudover er der monteret en nemt aftagelig forkurv, der kan bringes med på indkøb.

Pensionistrabatten kan tilgås online, så de, der ønsker en lækker, komfortabel og stabil el-cykel, nemt kan få fingrene i den.

For at købe cyklen online, skal du bekræfte at du er over 65 år. Dette gøres, når du lægger el-cyklen i din kurv. I fysiske butikker skal du sammenligneligt kunne dokumentere, at du er over 65 år. Ved at dokumentere, at du er over 65 år, vil rabatten automatisk blive udløst online.

Læs mere om vores brands her

SCO kvalitetscykler

SCO er en serie af kvalitetscykler, som består af lette aluminiumsstel og dobbeltbundede aluminiumsfælge. SCO cyklerne får hvert år nye designs og bliver optimerede med de bedste komponenter. Derfor fås SCO cyklerne altid i moderne farver og smarte designs, som følger tidens trends. SCO har cykler til alle, både børn og voksne, piger og drenge, herrer og damer. 

SCO cyklerne er til de prisbevidste cyklister, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet. 

SCO Premium

SCO Premium er en serie af SCO cykler med fokus på eksklusivitet. SCO Premium cyklerne er designede i et stilrent, enkelt og robust udtryk, så der ikke er tvivl om, at det er en kvalitetscykel. Desuden er SCO Premium cyklerne konstruerede i højt specialiserede kvalitetskomponenter som eksempelvis rullebremser og justerbare styr.

SCO Premium serien er til dig, som er detaljebevidst og ønsker en cykel i høj kvalitet. 

 

Rebel by SCO

Rebel by SCO er den nyeste serie af kvalitetscykler fra SCO. Rebel cyklerne er specialcykler såsom mountainbikes og racercykler til alle som elsker fart og action. Rebel mountainbikes er konstruerede, så de er robuste og derfor er optimale til at køre i ujævnt terræn. Rebel racercyklerne består af lette aluminiumsstel og eksklusive komponenter i et aerodynamisk design. Det betyder, at du kan suse afsted på landevejen med minimum modstand. 

Rebel by SCO er for cykelentusiasten, der aktivt bruger sin cykel og elsker udfordringer. 

Billige cykler til hele familien på føtex.dk

Står nogen i familien og mangler en ny cykel, så kan I helt sikkert finde en, som I kan blive glade for her hos os til fordelagtige priser. Vi har nemlig cykler til alle former for cykling og til folk i alle aldre og til alle formål.

Cykling kan foregå på mange forskellige måder og med mange formål. Skal far ud og ræse på landevejen på en racercykel, eller trænger bedstemor til at holde sig i gang på en elcykel, når hun cykler til og fra købmanden, så kan vi hjælpe dig.
 

Cykler til folk i alle aldre

Står mor, far, barn eller bedste og mangler en cykel, så kan I finde en her på føtex.dk. Vi har nemlig en cykel til dig, uanset om du er 3 år eller 80 år. Vælg for eksempel i mellem:

Så kan hele familien cykle sammen og alle har den frihed, som en cykel giver til frit at bevæge sig rundt fra sted til sted og til at besøge hinanden.
 

Cykler til alle formål

Hvordan foretrækker du, at bruge din cykel? Er du til fart over feltet, hvor cyklen primært skal anvedes som motion, eller vil du gerne bare fra A-B? Derudover har det også betydning, hvordan strækningen fra A-B ser ud, når du skal vælge den rette cykel til dine ture.

Er du til fart og motion på din cykel, kan du vælge mellem:

Skal du i stedet blot bruge din cykel som transportmiddel, kan en citybike eller en smart elcykel være et godt valg, hvis du bor i byer med mange bakker eller skal cykle langt for at komme frem. Hvis du i stedet blot kører ned til købmanden, kan det være rare med en cykel med kurv, som er rarer at cykle på og er knap så aerodynamisk. Derfor kan en almindelig damecykel, også kaldet en shoppercykel være en god idé.
 

Det rette cykeludstyr vil skabe den perfekte cykel

Hvad end du har købt en ny cykel eller har en derhjemme i forvejen, kræver cykelturen og cyklen det helt rette udstyr. Det er dog meget individuelt, hvilket udstyr man foretrækker til sin cykel, og derfor kan du frit vælge mellem vores store udvalg.

> Se hele udvalget af cykeludstyr her

Noget cykeludstyr er lovpligtigt så som lås og lygter. Andet udstyr er en idé om sikkerhed, så som en god cykelhjelm. Derudover kan det også være nødvendigt med reserdevele som dæk og slanger.

Ét er sikkert - På føtex.dk kan du finde lige det cykeludstyr, som du mangler.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til cykler