Cykler

Uanset hvilken cykel du er på udkig efter, kan du finde den her på føtex.dk. Vi har et bredt udvalg af forskellige damecykler, herrecykler og børnecykler. Gå på opdagelse herunder og find din nye cykel i dag.

Få din cykel leveret samlet

For blot 349 kr. kan du nu få leveret din nye cykel samlet med føtex.dk. Du tilvælger det i kurven under 'Levering'. Eventuelt ekstraudstyr som lås, lygter og kurv påsætter vi ikke, men vi justerer både bremser og gear.

Cykelmakker – cykelservice og reparation

Få hjælp til din cykel med vores nye servicepartner: Cykelmakker. Cykelmakker er et netværk af professionelle cykelmekanikere, der tager sig af service, reparationer og reklamationsbehandling af cykler købt i føtex eller på føtex.dk.

SCO Premium E-Cargo ladcykel

Med E-Cargo ladcyklen med elsystem har det aldrig været nemmere at komme på farten med hele familien. El-ladcyklen, der har plads til 4 børn med tilhørende seler og smart overtræk til dårligt vejr, kan køre helt op til 70 km på en enkelt opladning afhængigt af vejr, egen indsats og vægt på ladet. Tag familien med ud på cykeleventyr i dag. 

CYCLEPLAY - SCO’s nye cykeldisplay til elcykler

Bliv klogere på SCO’s store nyhed for 2022 til udvalgte Premium elcykler, hvor intuitive features er i fokus.

Guideunivers til cykler

Gå på opdagelse i vores guideunivers til cykler. Her kan du bl.a. få hjælp til valg og vedligeholdelse af cyklen samt hjælp til montering og justering af diverse cykeludstyr.

SCO elcykel til seniorer

Pensionistpris fra 10.999 kr.

Hos SCO har vi udviklet elcykler med fokus på seniorer: SCO Premium E-Uni. Disse elcykler har højere kørekomfort, da der er monteret affjedring i sadelpinden og justérbar frempind, så du nemt kan finde den ønskede køreposition. Cyklerne fås med enten forhjuls- eller centermotor. Hvorvidt du skal vælge en forhjulsmotor eller en centermotor afhænger af dine behov og ønsker. Hvis du vælger en cykel med centermotor skal du være opmærksom på, at elmotoren hjælper alt efter, hvordan du træder i pedalerne, hvorimod en forhjulsmotor hjælper op til den ønskede fart ligeså snart, du træder i pedalerne. Med andre ord så kræver en centermotor, at man bruger flere kræfter på selv at træde i pedalerne, hvori mod en forhjulsmotor giver dig en fornemmelse af at blive trukket afsted. Her skal der ikke bruges særlige mange kræfter.

Alle vores varianter af SCO Premium E-Uni kommer med frontmotor og Shimano V-bremse (håndbremse) forpå og fodbremse bagpå.

For at købe cyklen online, skal du bekræfte at du er over 65 år. Dette gøres, når du lægger elcyklen i din kurv. I fysiske butikker skal du også kunne dokumentere, at du er over 65 år. Ved at dokumentere, at du er over 65 år, vil rabatten automatisk blive udløst både online og i de fysiske butikker.

Se hele vores udvalg af elcykler til seniorer her på føtex.dk.

Læs mere om vores brands her

SCO kvalitetscykler

SCO er en serie af kvalitetscykler, som består af lette aluminiumsstel og dobbeltbundede aluminiumsfælge. SCO cyklerne får hvert år nye designs og bliver optimerede med de bedste komponenter. Derfor fås SCO cyklerne altid i moderne farver og smarte designs, som følger tidens trends. SCO har cykler til alle, både børn og voksne, piger og drenge, herrer og damer. 

SCO cyklerne er til de prisbevidste cyklister, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet. 

SCO Premium

SCO Premium er en serie af SCO cykler med fokus på eksklusivitet. SCO Premium cyklerne er designede i et stilrent, enkelt og robust udtryk, så der ikke er tvivl om, at det er en kvalitetscykel. Desuden er SCO Premium cyklerne konstruerede i højt specialiserede kvalitetskomponenter som eksempelvis rullebremser og justerbare styr.

SCO Premium serien er til dig, som er detaljebevidst og ønsker en cykel i høj kvalitet. 

 

Rebel by SCO

Rebel by SCO er den nyeste serie af kvalitetscykler fra SCO. Rebel cyklerne er specialcykler såsom mountainbikes og racercykler til alle som elsker fart og action. Rebel mountainbikes er konstruerede, så de er robuste og derfor er optimale til at køre i ujævnt terræn. Rebel racercyklerne består af lette aluminiumsstel og eksklusive komponenter i et aerodynamisk design. Det betyder, at du kan suse afsted på landevejen med minimum modstand. 

Rebel by SCO er for cykelentusiasten, der aktivt bruger sin cykel og elsker udfordringer. 

Køb cykel til hele familien på føtex.dk

Vind i håret, frisk luft og god motion - en god cykel har mange fordele! I Danmark elsker vi at cykle fra A til B. Og med god grund! I et lille land som vores med forholdsvis fladt terræn, er cyklen nemlig det oplagte transportmiddel til kortere distancer, og så er det et prisvenligt alternativ til andre transportmidler. For mange er en cykel derfor næsten uundværlig, uanset om du cykler til hverdag eller blot vil hive cyklen frem til en kort tur til supermarkedet. 

Står nogen i familien og mangler en ny cykel, så kan I helt sikkert finde en, som I kan blive glade for her på føtex.dk. Vi har nemlig cykler til alle aldre, formål og terræn.

Cykling kan foregå på mange forskellige måder og med mange formål. Skal du ud og ræse på landevejen på en racercykel, eller trænger bedstemor til at holde sig i gang på en elcykel, når hun cykler til og fra købmanden, så kan vi hjælpe dig.

Vi har cykler til folk i alle aldre

Står mor, far, børn eller bedste og mangler en cykel, så kan I finde en her på føtex.dk. Vi har nemlig en cykel til dig, uanset om du er 3 år eller 80 år. Vælg for eksempel i mellem:

Så kan hele familien cykle sammen og alle har den frihed, som en cykel giver til frit at bevæge sig rundt fra sted til sted og til at besøge hinanden.
 

Find cykler til ethvert formål her

Hvordan foretrækker du, at bruge din cykel? Er du til fart over feltet, hvor cyklen primært skal anvendes som motion, eller vil du gerne bare fra A-B? Derudover har det også betydning, hvordan strækningen fra A-B ser ud, når du skal vælge den rette cykel til dine ture.

Er du til fart og motion på din cykel, kan du vælge mellem:

 • Racercykler til landevejen
  Med en racercykel kan du let tilbagelægge en masse kilometer, så du enten kommer hurtigere frem eller får en masse god motion. En racercykel er nemlig designet som en letvægtscykel, der gør, at den kraft du bruger, når du træder i pedalerne, lettere omsættes til at få cyklen op i høj fart.

 • Mountainbikes til skov og stier
  Elsker du fart over feltet i et mere kuperet terræn, er en Mountainbike det rette valg af cykel for dig. Med et robust cykelstel er en MTB cykel designet til at kunne begå sig på ujævne overflader, såsom i skoven, hvor affjedringen på cyklen sikrer, at du stadig opnår god kontrol over cyklen uanset underlaget. Det oplagte valg til dig, der ønsker en cykel hvor du på samme tid får god motion. 
   

Skal du i stedet blot bruge din cykel som transportmiddel, kan du med fordel vælge en af de nedenstående cykelmodeller:

 • Citybikes som smart bycykel
  En citybike er en god all-round cykel, altså en helt almindelig god cykel, du kan finde i et mere prisvenligt leje til både mænd og kvinder. Den adskiller sig dog alligevel fra cykler med et mere 'klassisk' udtryk, da de har et mere sporty design. Denne cykel er ideel til dig, der cykler kortere distancer, men som samtidig ønsker en cykel i god kvalitet med god kørekomfort. 
   
 • Elcykel med ekstra cykelpower
  Med en elcykel får du en eldreven cykel med motor, så du lettere og hurtigere kan komme frem. Denne type cykel er helt ideel til dig, der skal cykle en længere distance og ikke ønsker at komme helt sveddryppende på arbejde, til dig der cykler i byer og områder med mange bakker eller til dig, der har udfordringer med at klare en cykeltur på en almindelig cykel og har brug for lidt ekstra hjælp.
   
 • En praktisk shoppercykel
  Shopper-cyklen er den ideelle bycykel - det mange ville kalde en 'mormor-cykel' eller en klassisk damecykel. Denne type cykel er praktisk, da cyklen som oftest kommer med både bagagebærer og en smart cykelkurv forrest på cyklen. Den er god til hverdagsbrug, og så sidder man oftest i en god oprejst position, der gør den komfortabel at cykle på.
   
 • Ladcykler med plads til børn
  En smart ladcykel med plads til børn er helt ideel til børnefamilien, når de små skal fragtes til institution eller på cykeltur ud i naturen. Se bl.a. vores E-Cargo cykler i super kvalitet til en skarp pris fra SCO. 
   

Husk cykeludstyret til din nye cykel

Hvad end du har købt en ny cykel eller har en derhjemme i forvejen, kræver cykelturen og cyklen det helt rette udstyr. Det er dog meget individuelt, hvilket cykeludstyr man foretrækker til sin cykel, og derfor kan du frit vælge mellem vores store udvalg.

Noget cykeludstyr er lovpligtigt så som lås og lygter. Andet udstyr er godt for din sikkerhed, som en god cykelhjelm. Derudover kan det også være nødvendigt med reservedele som dæk og slanger. En ting er sikker: på føtex.dk kan du finde lige den cykel og det cykeludstyr, som du mangler.

Køb billig cykel på føtex.dk

I vores spændende sortiment finder du cykler i forskellige prisklasser - både dem i den dyrere ende med en masse smarte specifikationer til dem der ikke vil gå på kompromis, men også de mere prisvenlige modeller, til alle dem der ønsker en god kvalitetscykel, uden det skal koste en bondegård. Bestil din nye cykel her og få hurtig levering. Husk at du som altid får ubegrænset returret, når du vælger at købe din nye cykel hos os. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til cykler