Cykel 24 tommer

Det er altid en fornøjelse at se sit barn stråle af stolhed over en ny cykel. Når dit barn skal vokse og udvikle sine cykelevner, er det selvfølgelig vigtigt, at cyklens størrelse følger trop. Derfor kan du omkring 7-års-alderen opgradere til en 24 tommer børnecykel. Find en favorit her på siden.

Opgradér til en smart 24 tommer cykel

Det er yderst vigtigt at finde den rigtige størrelse cykel til dit barn, sådan at cyklen er nem at styre og holde balancen på. Hvis den er for stor eller lille, kan den være svær at kontrollere, og dit barn kan blive utryg. Vi anbefaler derfor, at du finder målebåndet frem og måler ud fra dit barns højde og skridtlængde. 

En cykel på 24 tommer passer typisk til et barn, der:

  • har en højde på 125-140 centimeter

  • har en skridtlængde på omkring 58-70 centimeter

I udgangspunktet anbefaler vi denne størrelse til børn mellem 7-9 år. Det kan selvfølgelige variere fra barn til barn, men ligger din guldklump inden for de ovenstående mål, er en 24 tommer cykel en rigtig god idé.

Find forskellige slags 24" cykler på føtex.dk 

I udvalget her på siden finder du 24" cykler med lav eller høj indstigning, mountainbikes og ladcykler. Cyklerne fås i flere neutrale og mere sprudlende farver, så der burde være rig mulighed for at finde en klar favorit 24 tommer cykel til dit barn.

Alle cyklerne, undtagen vores mountainbikes, er udstyret med bagagebærer, sådan at dit barn kan have sine ejendele med i skole og til fritidsaktiviteter. På flere af cyklerne finder du desuden også cykelkurve. Alt efter hvor meget dit barn ønsker at cykle, og hvor i landet I bor, kan du vælge børnecykler med forskellige antal gear - vælg mellem 3, 7 eller 21 gear.

Her på føtex.dk har vi en masse cykeludstyr, som du med fordel kan tage et kig på. Når dit barn cykler i skole, er det nødvendigt med en god cykelhjelm til at beskytte hovedet, og en cykellås så cyklen ikke bliver stjålet. Husk også de gode cykellygter, til når I cykler afsted i mørket.