Masser af plads i en ladcykel

Drop bil nr. 2 og hop på bølgen af perfekte familie transportmidler - nemlig ladcyklen. I ladcyklen kan ungerne sidde ved siden af hinanden og hyggesnakke, sidde tørt og godt under et regnslag, og så kan der ovenikøbet monteres cykelstole til de helt små. Med en el ladcykel kommer du hurtigt og smertefrit igennem trafikken med både børn og ejendele. Se alle vores ladcykler her på siden.

Hvilken ladcykel skal jeg vælge?

Ladcyklen er både praktisk og smart, når det kommer til hverdagens gøremål. Find en ladcykel der passer til dig og dine behov. Tag familien med på cykeltur eller brug cyklen i dagligdagen. Læs mere om hvilke parametre du skal være opmærksom på, når du investerer i en ladcykel.

Cykelmakker – cykelservice og reparation

Få hjælp til din cykel med vores nye servicepartner: Cykelmakker. Cykelmakker er et netværk af professionelle cykelmekanikere, der tager sig af service, reparationer og reklamationsbehandling af cykler købt i føtex eller på føtex.dk.

Sådan vælger du den rette ladcykel

På føtex.dk har vi lidt forskellige typer ladcykler, du kan vælge imellem. Det er vigtigt, at du først gør op med dig selv, hvad dit konkrete behov er. Skal den primært bruges til familieture, eller skal den også bruges som transportmiddel i hverdagen?

Hvis den skal bruges til at komme til og fra børnehave, skole og arbejde, så kan du med fordel investere i en ladcykel med en stor motor, der kan trække mange kilo. En ladcykel med overtræk og regnslag er vigtigt, sådan at dine børn stadig kan sidde i tørvejr og hyggesnakke, når det regner. Cyklerne er udstyret med seler, men det er også muligt at montere cykelstole til de helt små.

De klassiske Long John og Short John er moderne igen

I vores sortiment finder du også den klassiske Long John og Short John. De gammeldags ladcykler er i dag mest kendt som retro bycykler. Denne type ladcykel er perfekt, hvis du ikke skal køre særlig langt men til gengæld have en del ejendele med dig, eller du skal transportere varer eller andet. Disse kan nemlig ligge på ladet foran - helst fastspændt.

I SCO's storhedstid var disse transportcykler meget populære. Med det moderne samfunds fokus på sundhed og motion er de endnu engang kommet frem i bybilledet. En specialcykel, som en ladcykel, en Long John eller en Short John er en skøn måde at komme fra A-B og samtidig transportere enten børn eller ting nemmere end i en overfyldt bus - og samtidig får man frisk luft.

Find også tilbehør til din ladcykel her på føtex.dk

Selvom en ladcykel kører ret stabilt på vejen, er det en god idé at udstyre dig selv og dine børn med cykelhjelme. På den måde lærer dine børn også fra en tidlig alder, at cykling og cykelhjelme hænger uløseligt sammen. Her på føtex.dk finder du også meget andet cykeludstyr som I med garanti kan drage stor nytte af.

Vores ladcykler er ganske populære hos børnefamilier, men der kan være mange årsager til, at den ikke falder i din smag. Derfor har vi på føtex.dk også andre cykler, som du kan tage et kig på. Er du vild med ideen om el på din cykel for at få ekstra støtte på cykelturen? Så er en elcykel vejen frem. Her kan du også nemt påsætte en cykelstol til dit barn.