Hav barnet med i en cykelstol

Med en cykelstol kan du tage de mindste børn med på cykeltur, da det giver dig muligheden for at transportere dit barn på en forsvarlig måde. Stolene er super nemme at montere på cyklens stel, og du kan købe dem lige her på føtex.dk.

Kom nemmere rundt i hverdagen med en cykelstol

Et cykelsæde eller en cykelstol til dit barn gør uden tvivl hverdagen lettere. Særligt hvis du ikke har bil til at transportere jer begge hurtigt fra A til B. Din cykel og en tilhørende cykelstol til dit barn er en god erstatning eller et suverænt supplement til bilen, og hos føtex.dk finder du cykelstole, der er lette at montere på cyklens stel, og som kan klare en belastning på helt op til 22 kg. Husk cykelhjelmen, når I kører – både til dig selv og til dit barn, så ingen af jer kommer galt afsted.

Tag dit barn med på farten i en cykelstol

Med et cykelsæde til din cykel kan du nemt have dit barn med på cykelturen. Her kan dit barn sidde trygt og rart under hele turen og gradvist blive mere og mere fortrolig med trafikken, indtil barnet selv er stor nok til at køre på sin egen børnecykel. Alternativet til en cykelstol er en cykelanhænger, der er et godt valg, hvis du skal have indkøb eller mere end ét barn med på farten. Den fylder dog også lidt ekstra på cykelstien, men kan være det mest praktiske valg for nogle familier, hvor cykelstolen ikke rigtig er nok.

Køb barnesæde til cykel online på føtex.dk

Vi forhandler bl.a. populære cykelstole fra POILISPORT, der er din garanti for en cykelstol af høj kvalitet. Men i vores sortiment finder du cykelstole til alle slags cykler - både damecyklerherrecykler og elcykler. Du kan derfor være sikker på altid at kunne finde en cykelstol, der kan monteres på din egen cykel, når du vælger en af cykelstolene i vores udvalg. Det gælder uanset, hvilken type af cykel du ejer.

Vi har både cykelstole til babyer og cykelstole til lidt større børn i børnehavealderen, og du kan bestille din ønskede cykelstol med levering inden for få dage og altid med ubegrænset returret, uanset hvilken cykelstol du vælger. Vær dog opmærksom på, at du først må cykle med din baby, når han/hun kan sidde op og holde sit hoved selv.