Elcykler

På en elcykel kan du køre hurtigere over længere strækninger uden at bruge ligeså mange kræfter, som en almindelig cykel kræver. Derfor er elcykler det optimale transportmiddel til og fra skole eller arbejde eller til ældre mennesker, som gerne vil holde sig i gang. Se udvalget her på siden.

Få din cykel leveret samlet

For blot 349 kr. kan du nu få leveret din nye cykel samlet med føtex.dk. Du tilvælger det i kurven under 'Levering'. Eventuelt ekstraudstyr som lås, lygter og kurv påsætter vi ikke, men vi justerer både bremser og gear.

Cykelmakker – cykelservice og reparation

Få hjælp til din cykel med vores nye servicepartner: Cykelmakker. Cykelmakker er et netværk af professionelle cykelmekanikere, der tager sig af service, reparationer og reklamationsbehandling af cykler købt i føtex eller på føtex.dk.

Elcykler for enhver smag

En elcykel er ikke kun et godt valg for ældre, men også for unge og voksne, som har langt til skole eller arbejde. Med en elcykel er det nemlig let som en leg at komme fra et sted til et andet, idet man får en hjælpende hånd fra motoren. Drømmer du også om medvind på cykelstierne? Så skal du investere i en elcykel fra vores sortiment. I dag findes der en hel verden af forskellige elcykler – lige fra de helt enkle elcykler til de mere avancerede af slagsen med indbygget display og andre features.
 

Spar tid og kræfter i hverdagen med en elcykel

Det er takket være elcyklen muligt at spare både tid og kræfter i hverdagen, da man kan tilbagelægge større afstande hurtigere end førhen. Derfor er det værd at overveje at skifte den traditionelle cykel ud med en moderne elcykel.

Tre gode grunde til at købe en elcykel:

  • Spar værdifuld tid og kom frem med overskud

  • Få frisk luft og nyd turen

Din tid er værdifuld, så hvorfor ikke købe en elcykel til fordel for en almindelig cykel, hvis elcyklen kan spare dig for værdifuld tid? Med elcyklen tager det pludselig ikke så lang tid at cykle hjem fra arbejdspladsen, supermarkedet eller institutionen. Foruden tiden er det også værd at bemærke, at man får masser af frisk luft, når man drøner afsted på sin elcykel.

Elcyklen byder ikke kun på en stor tidsbesparelse og frisk luft. En elcykel er nemlig et godt alternativ til både bilen, motorcyklen og knallerten.
 

Kunsten at finde den rigtige elcykel

Den bedste elcykel er ikke nødvendigvis den, som kommer med flest features og detaljer, da det slet ikke er sikkert, at du har brug for en avanceret elcykel. Det er ikke desto mindre klogt at gøre sig nogle tanker om, hvad man forventer af sin fremtidige elcykel. Indledningsvis bør du oplyse, om du søger en damecykel eller en herrecykel, idet de fleste elcykler er udviklet til enten mænd eller kvinder.

Det er dog ikke nok at angive køn. Du skal også opstille nogle krav til parametre som dækstørrelse, gear, brand, stelstørrelse, farve og geartype. Jo flere krav du stiller, desto nemmere får du ved at finde den ideelle elcykel.

Køb den ønskede elcykel på føtex.dk

Om det er en dame elcykel, en herre elcykel eller en smart elcykel med centermotor, du er på jagt efter, så finder du den ønskede elcykel i vores sortiment. Der er i hvert fald rigtig mange gode valgmuligheder. Trænger batteriet til en udskiftning, på den elcykel, du allerede har? Så tag et kig i vores sortiment for batterier til elcykler. For at kunne færdes trygt og sikkert i trafikken skal du huske at bruge cykelhjelm hver gang. Står du netop og mangler en sikker cykelhjelm, så bør du kigge nærmere på vores store udvalg af cykelhjelme. Der findes cykelhjelme til både børn og voksne.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til elcykler