CYCLEPLAY - SCO’s nye cykeldisplay til elcykler

Bliv klogere på SCO’s store nyhed til udvalgte Premium elcykler, hvor intuitive features er i fokus.

Hvis du kan lide vores LCD display til din elcykel, så vil du elske vores nye CYCLEPLAY, hvor du har mulighed for at integrere din cykel til din mobiltelefon.

Uanset om du blot bruger din elcykel som transportmiddel, til hyggelige cykelture eller nogle enkelte gange, vil en CYCLEPLAY-display være nem, intuitiv og brugervenlig for dig at anvende.

Hvordan virker SCO’s CYCLEPLAY til elcykler

Mere præcis så kobles SCO’s CYCLEPLAY displayet op med din smartphone via Bluetooth og præsentere dig for en masse muligheder og features, der giver dig en bedre cykeloplevelse og større indsigt på selve dine cykelture.

Med den nye CYCLEPLAY får du bl.a.:

  • GPS-navigation

  • visning af indgående opkald og SMS-notifikationer

  • temperaturvisning

  • ur

  • gemt cykel-historik

  • overblik over strømniveau og rækkevidde på cykelbatteriet.

Bemærk, at CYCLEPLAY kun findes på udvalgte SCO Premium elcykler.
 

CYCLEPLAY kommer med masser af features og funktioner

CYCLEPLAY displayet er en stor nyhed på udvalgte SCO Premium el-cykler og er et elcykel display med en masse features.

Displayet kobles op med din smartphone via bluetooth, og giver bl.a. mulighed for GPS navigation ved brug af Google Maps, visning af indgående opkald og SMS notifikationer, temperaturvisning, ur samtidig med at app'en gemmer din cykel- historik og overblik over strømniveau og rækkevidde.

Du vil derfor få en masse data og information på din cykeltur, der gør det både sjovere og mere indsigtsfuldt at tage cyklen fremfor andre transportmidler. Det vil samtidig også være sikkert at anvende pga. størrelsen og enkelheden i designet.