Damecykler

Her finder du et stort udvalg af damecykler, som omfatter kvalitetscykler fra populære mærker, der fås i mange forskellige farver. Alle vores damecykler er robuste, funktionelle og er udstyret med det nødvendige tilbehør for at sikre dig den mest komfortable tur.

Hvilken cykel skal jeg vælge?

Det er ikke altid lige nemt at vælge en cykel. Der findes både citybikes, mountainbikes, racercykler, elcykler og mange andre varianter. I guiden her hjælper vores professionelle cykelekspert dig med dit cykelvalg, så du får en, der passer til din behov. 

Sådan finder du den rette cykelstørrelse

Er du i tvivl om, hvilken cykelstørrelse du skal vælge? Så kan guiden her være dig behjælpelig, hvor du nemt selv kan måle og beregne dig frem til din cykelstelstørrelse. Vær opmærksom på, at tallene kun er vejledende. 

Damecykler – cykler til dame i mange flotte modeller

Mangler du en ny damecykel, så er du kommet til det helt rigtige sted. Uanset om du er på udkig efter en klassisk shopper-cykel, en elcykel, en citybike, en racercykel eller en mountainbike til dame, kan du finde den perfekte damecykel her i sortimentet hos føtex.dk. Vi forhandler et bredt udvalg af de bedste damecykler fra kendte mærker som PUCH og SCO, så du altid har mulighed for at finde en god damecykel her hos os.
 

Stort udvalg af de bedste damecykler

Det er skønt at kunne tage cyklen og drøne afsted i den friske luft i stedet for at være fanget i bilen, hvor du også hurtigt ender i kø i myldretiden. Med en let damecykel kommer du hurtigt rundt til alle dine aktiviteter, og hos føtex.dk har vi rigtig mange flotte modeller inden for damecykler for enhver smag og til ethvert behov.
 

Gode grunde til at købe en damecykel:

  • Vælg imellem mange forskellige modeller
  • Få frisk luft og motion, når du er på farten
  • Du kommer nemt rundt alle steder, og du undgår den daglige bilkø i myldretiden
     

Listen over fordele ved at cykle frem for at køre bil eller vælge offentlig transport er nærmest uendelig, og uanset hvilken type af damecykel du vælger, er vi sikre på, at du nok skal blive rigtig gode venner med den. Herunder kan du læse mere om valg af damecykel og finde den damecykel, der tiltaler dig mest.
 

Vælg den rette damecykel

En damecykel er ikke bare en damecykel, og vores cykler til damer fås i et væld af smarte modeller i forskellige designs og med forskellige funktioner. Når du skal vælge din cykel, er det vigtigt, at du får afdækket dine behov som det første. Du kan eksempelvis spørge dig selv, hvordan du typisk vil komme til at bruge din cykel, og hvilke krav du har til cyklen i den forbindelse. Skal den have mange gear, og skal de være indvendige eller udvendige? Skal cyklen være god til terrænkørsel? Skal den have elmotor? Og hvad med cykelkurv? Spørgsmålene og mulighederne er rigtig mange, så tænk grundigt over dine behov, før du vælger, om det er en shopper, en citybike, en mountainbike, en racercykel eller en elcykel, der skal flytte hjem til dig.
 

Køb den perfekte damecykel online hos føtex.dk

Hos føtex.dk kan du finde din nye cykel og bestille den hjem med bare få klik. Så vælg din nye cykel her på siden, og bestil den hjem med det samme.