Citybikes til damer

Med en citybike til damer får du en god allround cykel, som er stabil og robust og derfor nem at komme rundt på i et trafikeret bymiljø. Det gør den særdeles populær til både korte og længere ture. Se vores udvalg af citybikes til damer her på siden.

En dame citybike er en populær og moderne bycykel

Bor du i byen og er afhængig af at kunne komme hurtigt og nemt fra A til B og navigere effektivt og sikkert rundt på gader og cykelstier? Har du valgt ikke at bruge bilen mere end højst nødvendig af økonomiske grunde, så er en citybike et fantastisk transportmiddel. Det gør den til en særdeles populær cykel til både korte og lange ture i og ud af byen.

Tre grunde til at vælge en citybike til damer:

  • De brede dæk gør den nem at komme omkring på 

  • Den findes i flere flotte modeller, stelstørrelser og farver

  • Den kan fås med såvel indvendige som udvendige gear

Sådan vælger du mellem vores citybikes til damer

Du skal naturligvis tage udgangspunkt i dit transportbehov. Det er vigtigt, at du får afdækket, hvilke ønsker og krav du har til din nye dame-citybike. Det gælder i forhold til f.eks.:

  • Model: Klassisk komfortabel, robust og solid eller sporty, hurtig og effektiv? Vi har både klassiske og sporty modeller.

  • Funktion: Skal din nye cykel bruges til at pendle til og fra job, til at bringe ungerne i og hjem fra daginstitution, til at handle dagligvarer eller til ture i såvel centrum som ud af byen? Det klarer din citycykel uden problemer. Optimér eventuelt med en sej cykelhjelm, en praktisk cykelanhænger eller noget af vores andet spændende cykeludstyr.

  • Stelstørrelse: Tjek størrelsen under beskrivelse og specifikationer for den enkelte cykel, så du får en cykel, der matcher din højde og sikrer dig sikker og komfortabel kørsel.

Når du har kigget dig om i vores aktuelle sortiment og fundet frem til din nye dame-citybike, bestiller du den nemt og hurtigt online på føtex.dk. Det tager kun et par minutter. Husk, at du som altid her på føtex.dk har ubegrænset returret, hvor du kan bytte eller returnere. Se også vores udvalg af citybikes til herrer.