Citybikes

En citybike er en god allround cykel til dig, som bruger din cykel meget i hverdagen til at cykle mange kortere distancer. Da en citybike er en cykel, som bliver brugt meget, er det vigtigt, at den er god og stabil og i god kvalitet. Se udvalget herunder.

Citybike – komfortabel og effektiv

Med en citybike er du godt rustet til at navigere sikkert rundt på byens asfalt, men også til cykelture ud af byen og til stranden eller skoven. Det er en cykeltype, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed, og du får et transportmiddel, der er både lækkert og effektivt. Her i shoppen opdaterer vi løbende med nye citybikes til damer, citybikes til herrer, piger og drenge fra kendte og populære mærker, som PUCH og SCO. Du er dermed altid garanteret højeste kvalitet fra stel til gear.  
 

Tre grunde til at vælge en citybike:

  • Du får en komfortabel cykel med ekstra god affjedring
  • Det er en solid og robust cykel designet til byens asfalt
  • Den er nem og hurtig at navigere rundt på i trafikken i byen
     

Hvad skal jeg vælge?

Det er naturligvis vigtigt, at du vælger en model, som dækker dit cykelbehov. Er du opmærksom på nedenstående punkter, er du godt på vej til at få den optimale citybike-løsning for dig:

  • Model: Klassisk eller hybrid? Afdæk dit behov i forhold til distance og hyppighed. Cykler du langt, og har brug for en hurtig cykel, eller er dine prioriteter komfort og stabilitet.
  • Stelstørrelse: Tjek størrelsen på stellet, og få en cykel, der er nærmest skræddersyet til dig og din højde.
  • Gear: Indvendige eller udvendige gear, og hvor mange? Tjek beskrivelse og specifikationer for vores citybikes her i shoppen.
     

Selv om en city-bike har et hav af anvendelsesmuligheder, er det dog ikke en cykel til hårde sportslige udfoldelser eller længere cykelferier med masser af opbakning. Skulle du være interesseret i en mountainbike eller racercykel, finder du også et stort udvalg af disse cykeltyper her i shoppen.

Når du har fundet frem til din nye citybike, bestiller du den nemt og hurtigt online på føtex.dk. Du har naturligvis som altid 30 dages returret.