SCO cykler

SCO cykler er et dansk cykelmærke, der i over 100 år har designet og produceret kvalitetscykler til danskerne. SCO er et mærke med fynske rødder, som blev grundlagt i 1905 af Ivar Smith og Robert Jacobsen. 

Guides til cykler

Se også vores brede samling af cykel guides her på føtex.dk, hvor vi giver gode råd til Valg af cykel, Vedligeholdelse af cykel og Montering og justering af cykeludstyr

CYCLEPLAY - SCO’s nye cykeldisplay til elcykler

Bliv klogere på SCO’s store nyhed for 2022 til udvalgte Premium elcykler, hvor intuitive features er i fokus.

SCO Prime cykler - Den ideelle bycykel

De nye SCO Prime cykler er som skabt til livet i en by. Cyklen er designet i friske farver med et stort lad foran, hvilket giver cyklen et unikt udtryk. Komfort har været nøgleord i designet af stellet, så du kan side afslappet og oprejst på cykelturen gennem byen. 

Kvalitet - Komfort - Køreglæde

Kerneværdierne for SCO er kvalitet, komfort og køreglæde. Disse tre værdier sikre, at kunden kan få den bedste cykeloplevelse med SCO. SCO-cykler har et bredt sortiment af kvalitetscykler som blandt andet indeholder racercykler og mountainbikes, samt cykler til hele familien. Stilmæssigt finder du alt lige fra de klassiske cykelmodeller, men også mere moderne modeller, der følger tidens trends.
 

Læs mere om vores brands her

SCO kvalitetscykler

SCO er en serie af kvalitetscykler, som består af lette aluminiumsstel og dobbeltbundede aluminiumsfælge. SCO cyklerne får hvert år nye designs og bliver optimerede med de bedste komponenter. Derfor fås SCO cyklerne altid i moderne farver og smarte designs, som følger tidens trends. SCO har cykler til alle, både børn og voksne, piger og drenge, herrer og damer. 

SCO cyklerne er til de prisbevidste cyklister, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet. 

SCO Premium

SCO Premium er en serie af SCO cykler med fokus på eksklusivitet. SCO Premium cyklerne er designede i et stilrent, enkelt og robust udtryk, så der ikke er tvivl om, at det er en kvalitetscykel. Desuden er SCO Premium cyklerne konstruerede i højt specialiserede kvalitetskomponenter som eksempelvis rullebremser og justerbare styr.

SCO Premium serien er til dig, som er detaljebevidst og ønsker en cykel i høj kvalitet. 

Rebel by SCO

Rebel by SCO er den nyeste serie af kvalitetscykler fra SCO. Rebel cyklerne er specialcykler så som mountainbikes og racercykler til allt som elsker fart og action. Rebel mountainbikes er konstruerede, så de er robuste og derfor er optimale til at køre i ujævnt terræn. Rebel racercyklerne består af lette aluminiumsstel og eksklusive komponenter i et aerodynamisk design. Det betyder, at du kan suse afsted på landevejen med minimum modstand. 

Rebel by SCO er for cykelentusiasten, der aktivt bruger sin cykel og elsker udfordringer.