Guides til cykler

At købe en ny cykel online er ingen sag, når bare man kan få råd og vejledning gennem hele købet. Her på siden kan du se vores guides til cykler, hvor du kan få hjælp til bl.a. valg og vedligeholdelse af cyklen samt hjælp til montering og justering af diverse cykeludstyr.

Guides til cykler

Når man køber sin cykel online, kan man godt have brug for noget råd og vejledning, som kan hjælpe en med at vælge sin cykel samt at få den samlet og justeret til, når man modtager den. Derfor har vi samlet en række guides, som kan hjælpe dig med alt dette, så du med ro i maven kan købe din cykel på føtex.dk.
 

Hjælp til at vælge-guides

Første skridt i at købe en cykel er at vælge den rigtige. Det kan være endnu sværere, hvis man ikke kan prøve cyklen. Derfor har vi samlet en række guides, som både hjælper dig med at vælge den rette type cykel, samt hjælper dig med at vælge det rette cykeludstyr.
 

Hjælp til vedligeholdelse og justering-guides

Din nye cykel kan holde i mange år, hvis du passer godt på den. Derfor er det vigtigt at få justeret og vedligeholdt cyklen og dens dele. Vi har samlet en række guides, hvor du kan se en professionel cykelsmed justere og vedligeholde en cykel.

Så er du klædt på til at vedligeholde din egen cykel og samtidig spare penge på cykelvedligeholdelse.
 

Hjælp til montering af cykeludstyr-guides

En anden måde du kan spare mange penge på, er ved at købe cykeludstyr online og selv montere det. Derfor har vi samlet en række videoguides, hvor du kan se en professionel cykelsmed montere diverse cykeludstyr på en cykel.