Læs guiden til at finde den bedste cykellygte

Det er yderst vigtigt at have gode cykellygter på din cykel, når du bevæger dig ud i mørket. Ikke kun fordi det er ulovligt at køre uden lys, men også så du bedst muligt undgår ulykker. Vi har samlet en guide til at finde den bedste cykellygte, så du kan finde vej gennem mørket. Læs med her, og find den bedste cykellygte til din cykel. 

Vælg mellem tre forskellige typer af cykellygter

Hos føtex.dk finder du tre forskellige typer af cykellygter, som hver især har sine fordele. Alle vores cykellygter er godkendte i forhold til lovgivningen. Der fås følgende modeller af cykellygter:

  • Fastmonterert cykellygter
  • USB cykellygter, der kan tages af og lade op 
  • Aftagelige LED cykellygter 

Den fastmonteret model skrues fast på cyklen, så glemmer du aldrig din cykellygter, hvor der også er reflekser i denne model. Disse egner sig godt til din hverdagscykel, så du undgår bøder, hvis du glemmer dine cykellygter.

Vores USB cykellygter er nemme at montere med gummistroppen samt nemme at tage af og lade op. Denne model kan du med fordel vælge, hvis du har flere cykler, så du nemt kan skifte cykellygterne fra cykel til cykel. Det samme gælder for LED lygter. De er nemme at montere og afmontere, så du kan se noget, når mørket falder på. Find vores udvalg af cykellygter hos føtex.dk. 

Find den bedste cykellygte

Vi har også lavet en videoguide, hvor en professionel cykelsmed fortæller med om valg af cykellygter samt montering af de forskellige typer af cykellygter. Så kan du nemt finde den bedste cykellygte til din cykel og behov. Læs også være andre guides til cykel og cykeludstur.