Find den bedste cykellygte

Det er yderst vigtigt at have gode cykellygter på din cykel, når du bevæger dig ud i mørket - hvilket gælder både for for- og baglygten. Ikke kun fordi det er ulovligt at køre uden lys, men også så du bedst muligt undgår ulykker, der kan have alvorlige konsekvenser.

Vi har i denne guide samlet de bedste cykellygter, som produceres af SCO og PUCH, så du kan finde vej gennem mørket. Du kan også høre vores egen professionelle cykelsmed fortælle om det rette valg af cykellygter. Læs med her, og find den bedste cykellygte til din cykel. 

Vælg mellem 3 forskellige typer af cykellygter

Hos føtex.dk finder du 3 forskellige typer af cykellygter, som hver især har sine fordele, og alle har det tilfælles, at de kan monteres på cykelstyret, cykelkurven eller nede ved hjulet. Alle vores cykellygter er godkendte i forhold til lovgivningen, så du trygt kan købe og montere dem på din cykel.

Der fås følgende modeller af cykellygter:

 

Fastmonterert cykellygter

Den fastmonterede model skrues fast på cyklen, så du glemmer aldrig din cykellygter eller risikere at de bliver stjålet. Samtidig er der også reflekser i denne model. Denne type cykellygte egner sig godt til din hverdagscykel, så du undgår bøder, hvis du glemmer dine cykellygter.

 

USB cykellygter, der kan tages af og lade op 

Vores USB cykellygter er nemme at montere med gummistroppen samt nemme at tage af og lade op. Denne model kan du med fordel vælge, hvis du har flere cykler, så du nemt kan skifte cykellygterne fra cykel til cykel. Dog kan du risikere at glemme dem, men har kan du smart nok sætte den på dit nøglebund, så du altid har dem ved hånden, når du forlader dit hjem.

 

Aftagelige LED cykellygter 

LED cykellygter er ligesom ved USB cykellygter også super nemme at montere og afmontere på din cykel, så du kan se noget i mørket. Disse kan dog ikke oplades eller udskiftes batterier, så når de dør, virke de ikke mere. 

Hvilken cykellygte skal jeg vælge?

Find den bedste cykellygte hos føtex.dk

Som sagt har vi også lavet en cykelguide, hvor en professionel cykelsmed fortæller med om valg af cykellygter samt montering af de forskellige typer af cykellygter. Så kan du nemt finde den bedste cykellygte til din cykel og behov. Læs også vores andre guides til cykel og cykeludstur, så din cykel kan stå skarpt til cykelturen.