Cykelslanger af høj kvalitet

Du kan få cykelslanger fra kvalitetsmærker på føtex.dk. Vi har et stort udvalg, du kan vælge mellem, så du får den rette slange til din cykel. Vores udvalg kommer i forskellige størrelser og til gode priser, så du hurtigt kan få fikset din cykel igen.

Din guide: Skift dæk og slange på din cykel

Det kan sommetider være nødvendigt at skifte dæk eller slange på din cykel. Vi har lavet en guide til, hvordan du skifter enten dæk eller slange på din cykel.

Fiks din cykel med en ny cykelslange

Trænger din cykel til at få skiftet cykelslangen? Hvis der er hul på slangen i dækket, så kan det være muligt at lappe den igen, men andre gange er det bedst at udskifte cykelslangen helt. Her kan vi hjælpe dig. På føtex.dk finder du nemlig et godt udvalg af forskellige slanger, så du kan komme til at bruge din cykel igen. 

En cykelslange sidder inde i dækket og kan bedst beskrives som en lang ballon. Cykelslangen fungerer som en form for luftpude mellem din cykel og underlaget, og den skal ligeledes sørge for, at dækket virker optimalt.

Vi har cykelslanger til mange forskellige typer cykler og i forskellige størrelser. Vores cykelslanger er i høj kvalitet men til gode priser. God kvalitet behøver nemlig ikke at koste mange penge.

Hvilken cykelslange skal jeg vælge?

Alt efter hvilken cykel du har, så er der forskel på hvilken cykelslange, du skal vælge. Hvis du kører på en mountainbike, så er det bedst at have en cykelslange med lavt tryk, da du på den måde opnår et bedre greb og en bedre kontakt med underlaget. 

På en racercykel gælder det derimod om at komme op i fart og mindre om et godt greb. Derfor anbefales en slange med højt tryk til en racercykel, da det giver dig en så effektiv overførsel af dine kræfter som muligt.

Hvis du derimod kører på en helt almindelig cykel som en citybike, så handler det om at bruge en cykelslange med et mellem tryk. Med denne form for cykel er komfort og et godt greb vigtigt, og det vil du typisk få med et tryk midt imellem en racercykel og en mountainbike.