Den klassiske damecykel

Med en dame shopper cykel får du den ideelle bycykel. Cyklen er praktisk, da den ofte er udstyret med både bagagebærer og frontkurv. På føtex.dk har vi bl.a. et stort udvalg af shopper cykler fra de anerkendte og populære mærker PUCH og SCO. 

Stort udvalg af dame shopper cykler

En dame shopper cykel er den oplagte cykel til dig der bor i byen og dagligt bruger cyklen til og fra arbejde eller skole. Denne slags cykel er specialfremstillet til daglig brug, og den er både sikker og komfortabel at cykle på.

Tre grunde til at vælge en dame shopper cykel:

  • Perfekt til korte og daglige cykelture

  • Optimeret komfort og oprejst siddestilling

  • Praktisk og robust

Med denne slags cykel får du en cykel, der opfylder mange krav. Cyklen er specialfremstillet til at blive brugt i hverdagen, og den oprejste siddestilling gør cykelturen behagelig, samtidig med at udsynet og sikkerheden er i top. Udstyret med en cykelkurv og bagagebærer fungerer cyklen også som et transportmiddel til tasker, varer osv., og den er derfor kort sagt ganske uundværlig i hverdagen.

Prøv en helt klassisk damecykel

En dame shopper cykel er måske bedre kendt som en klassisk damecykel. Denne cykel er gået hen og blevet retro, og det er en til alle tider populær model, der aldrig vil gå af mode. Cyklen akkompagnerer ikke bare det fashionable udtryk, den er også slidstærk og robust og holder til utroligt mange ture på asfalten.

Den klassiske damecykel er også kendt som en bedstemorcykel, da den bare er ekstra behagelig og skøn at sidde på. Kendetegnende for damecyklen er det kraftige stel, kædekassen, den oprejste siddestilling, den bløde sadel og de mellemstore hjul. Det er bestemt den mest oplagte cykel til hverdagsbrug i byen. Med indvendige gear og både fod- og håndbremse kræver den ikke så meget vedligeholdelse. Kædeskærmen sørger desuden for, at bukserne ikke kommer i kontakt med olien fra kæden. Og så passer stort set alt cylkeudstyr til denne slags cykel, så du nemt kan opdatere den.

På føtex.dk finder du cykler i mange farver alt efter smag og med forskellige funktioner alt efter behov. Der er forskel på cyklernes størrelse, så du kan få en der passer perfekt til dig, og så er der bl.a. også variationer i antallet af gear og i udseende. Køb din nye dame shopper cykel eller klassiske dame cykel i dag.