Herrecykler

Uanset hvilken type din nye herrecykel skal være, så har vi med garanti, det du søger. Vi har kvalitetscykler fra gode og solide mærker som SCO og PUCH. Gør et kup og køb din nye cykel på føtex.dk.

Hvilken cykel skal jeg vælge?

Det er ikke altid lige nemt at vælge en cykel. Der findes både citybikes, mountainbikes, racercykler, elcykler og mange andre varianter. I guiden her hjælper vores professionelle cykelekspert dig med dit cykelvalg, så du får en, der passer til din behov. 

Sådan finder du den rette cykelstørrelse

Er du i tvivl om, hvilken cykelstørrelse du skal vælge? Så kan guiden her være dig behjælpelig, hvor du nemt selv kan måle og beregne dig frem til din cykelstelstørrelse. Vær opmærksom på, at tallene kun er vejledende. 

Cykelvask: Sådan passer du på cyklen med jævnlig rengøring

Med jævnlig rengøring kører din cykel bedre og holder meget længere. Det er ikke altid lige sjovt, men det er super nyttigt og du vil blive glad for resultatet. Læs mere i denne guide, hvor en professionel cykelsmed forklarer dig, hvordan du bedst vasker din cykel.

Herrecykel – en cykel i mange afskygninger

På føtex.dk finder du et stort udvalg af herrecykler i høj kvalitet til gode priser. Valget af herrecykel afhænger af dit behov, så hvad enten du har brug for en cykel med mange eller få gear, indvendige eller udvendige, så har vi noget for enhver smag. I vores sortiment til herrer finder du både cykler nymoderne og retro designs. Herunder:

Flotte herrecykler med sans for detaljer

Herrecyklerne på føtex.dk er designede og udviklede med sans for detaljer. Derfor finder du flotte stafferinger, stel i alle faconer og herrecykler i fantastiske farver.

Derfor kan du helt sikkert finde en herrecykel, som passer til dig, uanset om du er 18 eller 78 år gammel, og uanset om du er til den sporty eller den klassiske herrecykel.
 

Herrecykler i høj kvalitet

Det er ikke kun designet, som der er fokus på. Også specifikationerne er der kælet for. Du kan derfor få herrecykler med 1-27 Shimano gear, indvendige eller udvendige gear, mekaniske skivebremser, i mange forskellige størrelser. Se alle specifikationer for den herrecykel, du har udset dig inde under hvert produkt. Så kan du se præcis, hvad du får for pengene.