Prøv en klassisk herrecykel

Uanset hvilken type din nye herrecykel skal være, så har vi med garanti, det du søger. Vi har kvalitetscykler fra gode og solide mærker som SCO og PUCH. Gør et kup og køb din nye cykel på føtex.dk.

Få din cykel leveret samlet

For blot 349 kr. kan du nu få leveret din nye cykel samlet med føtex.dk. Du tilvælger det i kurven under 'Levering'. Eventuelt ekstraudstyr som lås, lygter og kurv påsætter vi ikke, men vi justerer både bremser og gear.

Cykelmakker – cykelservice og reparation

Få hjælp til din cykel med vores nye servicepartner: Cykelmakker. Cykelmakker er et netværk af professionelle cykelmekanikere, der tager sig af service, reparationer og reklamationsbehandling af cykler købt i føtex eller på føtex.dk.

Find den helt rette herrecykel på føtex.dk

På føtex.dk finder du et stort udvalg af herrecykler i høj kvalitet til gode priser. Valget af herrecykel afhænger af dit behov, så hvad enten du har brug for en cykel med mange eller få gear, indvendige eller udvendige, så har vi noget for enhver smag. I vores cykler til herrer finder du både moderne og retro designs, og mange forskellige modeller som:

Flotte herrecykler med sans for detaljer

Herrecyklerne på føtex.dk er designede og udviklede med sans for detaljer. Her finder du flotte stafferinger, stel i alle faconer og herrecykler i fantastiske farver. Med vores spændende udvalg kan du helt sikkert finde en herrecykel, som passer til dig, uanset om du er 18 eller 78 år gammel, og uanset om du er til den sporty eller den klassiske herrecykel.

Det er ikke kun designet, som der er fokus på. Også specifikationerne er der kælet for. Du kan derfor få herrecykler med 1-27 Shimano gear, indvendige eller udvendige gear, mekaniske skivebremser, i mange forskellige størrelser. Se alle specifikationer for den herrecykel, du har udset dig inde under hvert produkt. Så kan du se præcis, hvad du får i din nye cykel.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til herrecykler