Hvilken cykel skal jeg vælge?

At købe en ny cykel kan være en større investering. Derfor er det vigtigt, at du finder den helt rigtige cykel, der matcher dine behov og krav. Vi har lavet en guide til at finde den korrekte cykel alt afhængigt af, hvad dit formål med din nye cykel er. Læs med i vores guide, og se også vores videoguide, hvor en professionel cykelsmed fortæller mere om at vælge den rigtige cykel. 

Hvad skal du bruge din nye cykel til?

Blandt vores sortiment finder du et bredt udvalg af forskellige cykler, som hver især har sine fordele. Du finder følgende typer af cykler hos føtex.dk:

  • Shopper-cyklen
  • Citybiken 
  • Elcyklen 
  • Mountainbike 
  • Racercykel 

Hver type af cykel har sine individuelle fordele, som du kan drage nytte af. Cykler du oftest kortere ture, vil en shopper-cykel være ideel. Er du på jagt af en god all-around cykel, skal du vælge citybiken. Har du brug for lidt hjælp, når du cykler, kan du med fordel vælge en elcykel. Skal din nye cykel være til motion, er det ideelt at vælge en mountainbike eller racercykel.

Hvilken cykel skal du købe?

Udover at vælge en cykeltype er der også andre overvejelser, du skal gøre. Du skal også overveje, hvilken geartype og bremsetype du ønsker samt sadel og pedaler, du foretrækker. Se med i vores videoguide, og lær mere omkring alt dette. 

Tjek vores udvalg af cykler ud på føtex.dk, samt vores cykelguides til montering, valg af udstyr og meget mere.