Citybikes til herrer

Har du brug for en god allround cykel til ture rundt i byen, er en citybike til mænd et perfekt valg. Den findes i en klassisk og i en sporty model, så du kan finde en, der matcher dine ønsker og krav i udvalget herunder.

Citybike til herre – en moderne og populær allround bycykel

Der findes mange forskellige cykler, og det kan derfor være lidt af en jungle at finde frem til præcis den cykel, som dækker individuelle behov. Sådan er det ikke med citybikes. De er ganske enkelt udformet og designet på en måde, som gør dem perfekte til ét formål, nemlig at transportere dig nemt, sikkert og effektivt gennem byen. Bruger du lidt tid på at se dig om i vores aktuelle sortiment, finder du sikkert den helt rigtige herre-citybike herinde.
 

Tre grunde til at vælge en citybike til herre:

  • En komfortabel allround cykel fra førende brands
  • Fås overordnet i en klassisk og i en sporty model
  • Nem og hurtig at navigere rundt i bymiljøet med

 

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken af vores mange flotte citybikes du skal vælge, får du her et par fokuspunkter, som forhåbentlig kan gøre valget lidt nemmere.

  • Brug: Afdæk dit egentlige behov ved at finde ud af, hvad du skal bruge din nye cykel til. Transport af børn til og fra daginstitution, indkøb og dagligvarer, turen til og fra jobbet, til cykelture i fritiden og i og ud af byen? Eller måske en kombination af mere eller mindre det hele?
  • Model: Klassisk komfortabel med oprejst siddestilling eller sporty hurtig og effektiv med lettere foroverbøjet siddestilling? 
  • Stelstørrelse: Det er vigtigt, at den passer til dig. På den måde får du den korrekte siddestilling og optimal siddekomfort. Tjek størrelsen under beskrivelse og specifikationer under hver cykel.
     

Det er vigtigt med det rette cykeludstyr, både i forhold til effektivitet og funktionalitet, men naturligvis først og fremmest af sikkerhedsmæssige hensyn. Det finder du også her i shoppen. Når du har fundet frem til din favorit, bestiller du den nemt og hurtigt med 30 dages returret på føtex.dk. Se også vores udvalg af citybikes til damer.