Cykellygter

På føtex.dk finder du cykellygter fra gode mærker, som alle hjælper dig med at blive set i mørket. Alle lygter er godkendte efter gældende lovgivning. Undgå ulykker med gode, prisvenlige cykellygter fra siden her.

Læs guiden til at finde den bedste cykellygte

Vi har samlet en guide til at finde den bedste cykellygte, så du altid kan finde vej gennem mørket. Læs med her, og find den bedste cykellygte til din cykel.

Cykellygter - Stort udvalg af cykellygter i høj kvalitet

Her på føtex.dk finder du nogle af Danmarks bedste cykellygter. Du kan vælge mellem en lang række forskellige måder at montere dem på. Lygterne kommer i forskellige prisklasser og kvaliteter, hvilket gør det nemt for dig at finde en lygte, der passer til dit budget.
 

Tre grunde til at vælge en cykellygte:

  • Lang rækkevidde
  • Kan monteres på forskellige måder
  • Forskellige priser og kvaliteter

 

Det er et lovkrav i Danmark, at du har lygter på din cykel, fra solen går ned, til den står op. Det er dog bestemt ikke kun derfor, at du skal have lygterne siddende på cyklen. Det er også for, at andre trafikanter kan se dig, når du bevæger dig i mørket. Det er svært at se en helt mørk cykel, derfor er risikoen for en ulykke større, hvis du ikke har lys på cyklen.
 

Sådan vælger du de rigtige lygter til din cykel

Der er flere parametre, som du kan se på, når du skal købe lygter til din cykel.

  • Pris: For mange er det et spørgsmål om pris, når de skal vælge cykellygter. Heldigvis kan du finde lygter i mange forskellige prisklasser. Det er med til at gøre, at du altid kan finde nogle, der passer til dit budget. Du kan købe et lygtesæt for helt ned til 29 kroner. 
  • Kvalitet: Vil du have en lygte til din cykel i en god kvalitet, skal du være indstillet på at give lidt flere penge for den. Som med alt andet koster kvalitet nemlig penge. Bruger du flere penge på dine lygter, får du dog også nogle, som du vil have glæde af i mange år fremover. Det er derfor med til at gøre, at du ikke behøver at tænke på dine lygter lige foreløbig. 
  • Montering: Du kan sætte lygterne fast på forskellige måder. Det er derfor også en vigtig faktor for dit valg af lygter. Du kan vælge mellem lygter, som du kan have liggende i lommen og montere på cyklen hver dagn, lygter, der sidder fast på cyklen, så du bare skal tænde dem, og lygter, som du kan have siddende i panden. Du kan finde alle varianterne her på siden.

 

Sikker i trafikken – køb lygter og andet udstyr i dag

Hvis du kører med cykelhjelm, er det også med til at gøre din færdsel i trafikken mere sikker. Se vores store udvalg af cykelhjelme – og køb online her på siden i dag!
 

Hvilken lygte passer til dine behov?

Som du kan se, har vi et bredt udvalg af cykellygter. Her på siden finder du både forlygter, baglygter og cykelsæt – i et flere forskellige udgaver. Det er lovpligtigt at have tændte cykellygter på sin cykel fra solen går ned, til den står op.