Cykelpumper

På føtex.dk tilbyder vi et bredt udvalg af cykelpumper, og vi kan med garanti hjælpe dig med at finde den helt rigtige. Vores udvalg omfatter både hånd- og fodpumper, som fås til forskellige priser. 

Pump cyklen med en god cykelpumpe

Her på siden har vi et hav af cykelpumper, der kan gøre dit dæk så godt som nyt, så du igen kan cykle afsted på racercyklen, citybiken, mountainbiken, shopperen eller hvilken som helst anden cykel, du end må eje.

Find smarte og klassiske cykelpumper på føtex.dk

Cykelpumper kan være store, normale, mini eller sågar små Co2 patroner. Derfor er mulighederne også mange. Alt efter hvordan og hvor tit du bruger din cykel, kan valg af cykelpumpe være afgørende. Det kan også være en god idé at erhverve sig flere slags.

Hvis du eksempelvis cykler mange ture i områder, hvor der ikke er mulighed for at pumpe cyklen hos for eksempel en cykelforhandler, så anbefaler vi, at du investerer i enten en mini-pumpe eller Co2 patroner. Med en mini-pumpe medfører en holder til stellet, så du altid har pumpen på dig under turen. Du kan også få mini-pumpen med manometer, så du sikrer den rette mængde luft i dækket. Med Co2 patroner kan du hurtigt og nemt ”affyre” luft i dækkene med en Co2 pumpe.

Er du mere til en standard cykelpumpe, så er du stadigvæk havnet det rette sted. Vi har forskellige cykelpumper med to-hoveder, der passer til stort set alle slags cykler. Derudover har vi også forskellige fodpumper, der kan stå i skuret og bruges til cykler såvel som luftmadrasser eller fodbolde. Fodpumperne kommer med og uden manometer.

Hvis du vælger en cykelpumpe med manometer, anbefaler vi at du tager et kig på denne guide omkring det korrekte dæktryk, så du tilsikrer, at dækkene ikke får for meget luft og i værste tilfælde ødelægges.