Hvilken ladcykel skal jeg vælge?

Er du på udkig efter en ny cykel, og har du set dig lun på en ladcykel? Ladcyklen er en praktisk måde at transportere større genstande på. Derudover er cyklen elsket af mange familier, da det også er en hyggelig måde at have de mindste med på tur. 

Ladcyklen har de seneste år vundet mange danskeres hjerter. Specielt de danske familier er blevet glade for ladcyklen, da du har god kontakt til barnet/børnene under hele køreturen. Dette er med til at skabe nogle gode og hyggelige stunder på vejen, hvor børnene har mulighed for at nyde turen. 
 

Overvejelser når du skal vælge ladcykel

At købe en ladcykel er en større investering. Derfor er de vigtigt, at du finder den ladcykel, der passer bedst til dig og dine behov. Denne guide gennemgår nogle af de parametre, du skal tage stilling til, inden du køber en ny ladcykel. 

Når du køber ladcykel, er det vigtigt, at du vælger en model, der passer bedst til dine behov. Ved at vælge den rigtige ladcykel, så får du meget mere køreglæde og flere gode oplevelser med cyklen. 

Det er derfor vigtigt, at du overvejer: 

  • Hvad skal ladcyklen transportere? 

  • Hvor meget skal ladcyklen kunne transportere? 

  • Hvor langt skal din ladcykel køre? 

  • Hvilket terræn vil du oftest benytte din ladcykel i? 

  • Skal ladcyklen være med eller uden el? 

For at kunne vælge den bedste ladcykel, er det vigtigt, at du overvejer disse faktorer, da de kan have betydning for den model, du vælger at købe. For at få mest glæde ud af din nye ladcykel, er det nemlig vigtigt, at du bruger den og den opfylder dine behov.

Se udvalget af specialcykler & ladcykler

Udforsk vores brede udvalg af forskellige ladcykler og andre specialcykler lige her. De er smarte til børnefamilier, der skal køre børn til og fra dagsinstitutioner samt gøre indkøb. 

Hvor langt skal din ladcykel køre? 

Udover at være opmærksom på hvad din ladcykel skal transportere, er det også vigtigt at overveje, hvor langt cyklen skal køre og i hvilket terræn. 

Det er vigtigt, at du vælger en ladcykel, der kan holde til det antal km, som skal køres i hverdagen. Den samlede distance har betydning for, om du skal vælge en ladcykel med eller uden el. 

Skal du kunne transportere dine børn, bruge cyklen til at handle og samtidig tage på weekendture, så kan det være en fordel at vælge en ladcykel med el, da det gør cykelturen nemmere med ekstra hjælp. 

Hvis du vælger en ladcykel med el, så har distancen derudover betydning for hvilken motor, du skal vælge og selvfølgelig styrken på dit batteri. 

Dit valg af cykel bør også tage udgangspunkt i dit terræn. Har du mange bakker i dagligdagen på cykelturen, er det en klar fordel at vælge en ladcykel med el.

 

5 fordele ved en elektrisk ladcykel


1) Ladcyklen er praktisk i hverdagen

Ladcyklen har masser af plads, som du kan udnytte i hverdagen. Brug ladcyklen til dagligdagens gøremål eller tag familien med på tur. 
 

2) Ladcyklen er et aktivt alternativ

Mange familier har allerede skiftet bilen ud med en ladcykel. En elektronisk ladcykel er et godt alternativ til bilen, da du nemt kan transportere dine børn og meget andet. 
 

3) Ladcyklen er sundere og billigere end bilen

Når du hopper på ladcyklen, så får du bevæget dig. Selvom motoren er med til at hjælpe dig på vej, så får du stadig masser af motion på cyklen. Dette er med til at give dig endnu mere bevægelse i hverdagen. 
 

4) Ladcyklen er behagelig for børn

Ladcyklen er behagelig for de mindste, når de bliver transporteret rundt. Med siddepladser og god komfort, så kan dine små passagerer slappe af, nyde turen og få en masse frisk luft.
 

5) Du kommer hurtigt omkring på din ladcykel

Selvom ladcyklen er større og tungere end en almindelig cykel, så kommer du hurtigt omkring. Det kraftige batteri og den stærke motor sørger nemlig for, at du kan køre langt på en opladning. Udover en hurtigere fremdrift, så slipper du desuden for lange trafikkøer, morgentrafik og at skulle lede efter parkeringspladser.
 

Premium E-Cargo ladcykel fra SCO

Når du investerer i ladcykler i dag, bugner markedet af forskellige modeller. På føtex.dk har du mulighed for at købe den populære ladcykel Premium E-Cargo fra SCO. 

Ladcyklen fra SCO kommer med en stor frontkasse og to siddepladser. Det betyder, at du har masser af plads til at transportere forskellige ting. Derudover har ladcyklen plads og seler op til fire børn, så du kan nemt have familien med på tur. Ladcyklen har en total last på 135kg inklusiv føreren. 

Premium E-Cargo fra SCO kommer med et 13 Ah (450 Wh) batteri og en 36v (250W) motor i baghjulet. Med andre ord får du altså masser af hjælp og fremdrift fra den kraftige motor og batteri, når du skal på tur. Batteriet og motoren gør cyklen let at køre på og kan hjælpe dig op til 70km., alt afhængigt af din egen indsats, terræn, vejr og vægt i ladet. 

Ladcyklen har med sine 9 udvendige gear (Shimano Alivio) rig mulighed for at suse rundt i byen og på landet. Den er udstyret med hydrauliske skivebremser, som giver dig en effektiv, behagelig og sikker opbremsning.

Derudover følger der et regnslag med til cyklen, så dine børn (eller dine varer) kan sidde trygt i ly for regn og vind. Regnslaget er gennemsigtigt, så børnene stadig kan nyde udsigten på turen. 

Alt i alt er Premium E-Cargo fra SCO den perfekte ladcykel til dig, der gerne vil have en praktisk livsstilscykel, hvor der er plads til hele familien.