SCO racercykler

Elsker du følelsen af at ræse ud af landevejen? Så er en SCO racercykel cyklen for dig. SCO racercykler er konstruerede af lette aluminiumsstel og eksklusive komponenter, som betyder, at du får mindst mulig modstand, når du suser afsted. Desuden er SCO racercyklerne designede i et aerodynamisk design, så du møder mindst mulig vindmodstand på din tur.

SCO racercykel

Med en SCO racercykel kan du ubekymret og komfortabelt ræse afsted på landevejen. Racercyklerne fra SCO er fremstillet i en let aluminiumsramme, som giver en god fart, og som gør racercyklen robust og giver den en lang levetid.
 

Tre gode grunde til at vælge en SCO racercykel:

  • Letvægtig og udstyret med eksklusive komponenter
  • Stilfuldt design til en hver smag
  • Høj kvalitet og funktionalitet

Hos føtex finder du de populære racercykler fra SCO, som er en dansk cykelvirksomhed med over 100 års erfaring i branchen. SCO laver både nye, moderne cykler samt reproduktioner af gamle retroklassikere. Med et stort fokus på høj kvalitet til lave priser er en SCO racercykel perfekt til dig, der elsker lange cykelture i høj fart. Komponenterne på cyklerne er nøje udvalgt, således at cyklerne passer perfekt ind i det danske klima, og du kan tage på cykelture på alle tider af året. Du er altid sikret en lav pris på din nye racercykel, når du køber den på føtex.dk.
 

Et let stel giver en god cykeloplevelse

Alle stel på SCO racercyklerne er af aluminium, da det giver en robust cykel, som samtidig er let. Med et let aluminiumsstel bliver fremdriften lettere, og du kommer hurtigere frem. Stellets stivhed er desuden optimalt til at overføre kraften fra dig til cyklen, så dit arbejde ikke går tabt. Derudover tåler det robuste stel en hel del ved et eventuelt styrt. Det anbefales naturligvis, at du altid bruger cykelhjelm på dine cykelture, hvis uheldet skulle ske at være ude. Med en SCO racercykel er der altid mulighed for at opgradere med nyt cykeludstyr. Det kan være alt fra en ny cykelpumpe til en cykelholder til bilen eller en ny cykelcomputer til at tracke din hastighed m.m., der kan være lige netop dét, der optimerer din cykeloplevelse.
 

SCO – en racercykel med historie

SCO har siden 1905 produceret cykler til os danskere. Siden opstarten har der været klar fokus på, at høj kvalitet og lav pris sagtens kan gå hånd i hånd, og det har SCO bevist i overlegen stil. Siden da er virksomhedens cykler også blevet populære i udlandet, og sortimentet er udvidet til cykler til hele familien. Designet af cyklen fylder også meget i processen, og du kan derfor både finde klassiske udgaver, moderne og trendy racercykler og specieleditions, som er reproduktioner af brandets gamle modeller. Så hvis du er til kvalitet, design og en lav pris, kan du med sikkerhed finde din nye SCO racercykel her på føtex.dk.