SCO elcykler

Har du langt på arbejde, eller kunne du bare godt bruge lidt hjælp på cykelturen, når du skal fra A til B? Så er en SCO elcykel lige cyklen for dig. Vi har på føtex.dk et stort udvalg af elcykler, som passer til enhver, og SCO elcykler er cykler i høj kvalitet til rimelige priser.

Du får høj kvalitet med en SCO elcykel

At investere i en ny SCO el cykel betyder større cykelglæde og en nem og praktisk måde at komme over længere afstande på. Der er mange fordele ved at købe en elcykel, og alt efter behov er der naturligvis en model, der passer til dig.
 

Tre gode grunde til at vælge en SCO elcykel:

  • Genopladeligt batteri
  • Miljøvenligt og budgetvenligt alternativ til bil
  • Optimerer cykelglæden

Der er kommet flere og flere elcykler på cykelstierne inden for de seneste par år, da flere – både kvinder og mænd i alle aldre – har fået øjnene op for alle fordelene ved denne slags cykler. Har du f.eks. en nedsat muskelstyrke, er denne cykel et perfekt valg. Men en SCO elcykel henvender sig også til dig, der bare gerne vil aflastes på længere cykelture. Stort set lige så mange almindelige cykeludgaver som der findes, lige så mange SCO elcykler finder du. Det er altså ikke nødvendigt hverken at gå på kompromis med design eller funktion, når du køber din nye elcykel fra SCO. Der er således både damershoppere, long johns, klassiske herrecykler og mountainbikes i vores sortiment af SCO elcykler.
 

Hvilken udgave skal du vælge?

Når du skal beslutte dig for, hvilken elcykel du skal bruge, skal du først og fremmest kende dine egne behov. Skal du have mulighed for at transportere store ting eller børn i cyklen? Skal du bruge cyklen hver dag på asfalterede cykelstier? Eller kan du lide at sidde foroverbøjet på din cykel? Lige meget hvilken model du vælger, er du sikret en elcykel fra SCO med høj komfort og udstyret med en nyudviklet teknologi, der gør den kraftige motor lydsvag. Alle cyklerne har desuden friløb, som gør, at du kan træde i pedalerne, uden at motoren bremser.
 

Genopladeligt batteri

Den helt store fordel ved at vælge en elcykel fra SCO er, at den kører på et genopladeligt batteri. Batterierne på SCO elcykler er alle kraftige, og et fuld opladet batteri giver dig rigtig mange gode kilometer. Antallet afhænger af terræn og din egen indsats, men under specifikationer til alle elcyklerne kan du læse mere om dette. Vi sørger for altid at have masser af gode tilbud på vores elcykler, så du kan gøre en rigtig god handel. Med din nye, billige elcykel vil du opleve en forbedret hverdag, hvor du bl.a. slipper for at møde op svedig og forpustet på arbejde.