SCO mountainbikes

Er mountainbiking din foretrukne motionsform, eller kunne du bare godt tænke dig at komme igang med at dyrke det? Så har vi mountainbiken til dig her på føtex.dk. SCO mountainbikes er cykler i høj kvalitet til både mænd, kvinder og børn. Alle SCO mountainbikes er robuste og specialdesignede til at køre i det ujævne terræn.

Terrængående SCO mountainbike

Alle mountainbikes fra SCO er specialfremstillet til at være terrængående. De brede dæk med profilerede dækmønstre sikrer et godt greb i underlaget, og stellet er robust, så det kan holde til action og slitage.
 

Tre gode grunde til at vælge en SCO MTB på føtex.dk:

  • Let stel og god affjedring
  • Altid lave priser og høj kvalitet
  • Moderne og stilfuldt design

SCO laver mountainbikes til alle aldre og målgrupper, så du – lige meget hvem du er – kan fortsætte eller begynde på at dyrke mountainbiking på din nye SCO MTB. Der findes mange varianter af mountainbikes, så du frit kan vælge en ud fra dit behov og niveau. Du finder både mountainbikes udstyret med de nyeste komponenter samt mountainbikes i en lidt lavere klasse fra SCO. Prisen afspejles naturligvis i cyklens funktioner, men du kan være sikker på altid at få høj kvalitet til en lav pris. En SCO mountainbike kan bruges på tracks i skoven eller blot bruges som behagelig hverdagscykel. Mange børn, mænd og kvinder foretrækker at hoppe på mountainbiken til daglig, da den opfylder mange behov. 
 

Mountainbiking – en cool og populær sport

Der er mange gode grunde til sportens popularitet. For det første er det en sport, som altid byder på nye udfordringer, og der er derfor altid nye ting at lære. Derudover foregår den i naturen, hvilket giver en ekstra stor tilfredshed for mange udøvere. At sporten også er sund, sjov og social, hvis du ønsker det, er blot tre ekstra plusser, der taler for at begynde med det samme. Hvis du endnu ikke har den store erfaring med mountainbiking, men gerne vil have det, er der masser af muligheder. Når du har købt din nye SCO MTB og en cykelhjelm, kan du helt gratis bruge de mere end 500 kilometer lange mountainbikeruter, som du finder i de danske skove. Naturstyrelsen samarbejder med lokale interessenter om udarbejdelser af nye mountainbikeruter, så du altid er sikret høj kvalitet.
 

MTB i carbon

Som professionel eller meget øvet mountainbiker vil en SCO MTB i carbon være det rigtige valg. Det er det ypperste inden for mountainbikes, da et carbonstel er ekstra let og fleksibelt. Et stel i aluminium kan dog også være super let, og fordelen ved dette er, at det er mere robust og dermed tåler mere end carbon. Om du vælger carbon eller aluminium, er du altid sikret god kvalitet, når du handler på føtex.dk. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.