Cykel 20 tommer

I Danmark har vi en stor cykelkultur, som børn bliver introduceret til i en tidlig alder. Er dit barn nået til 6-års-alderen, kan du begynde at overveje en opgradering til en 20 tommer cykel. Her på siden finder du vores samlede udvalg af 20" cykler i et væld af farver og designs. Gå på opdagelse og find jeres favorit i dag.

Er dit barn klar til en 20 tommer cykel? 

Cyklen er en stor del af børns liv. Den er en sjov aktivitet og bliver på et tidspunkt et godt transportmiddel, når de skal til og fra skole. Bruger dit barn meget tid på cyklen, er det vigtigt, at størrelsen passer korrekt. Den rigtige størrelse sikrer, at cyklen er nemmere at håndtere samt holde balancen på.

En cykel på 20 tommer egner sig godt til børn, som: 

  • er mellem 6-8 år  

  • har en højde på 120-142 centimeter  

  • har en skridtlængde på mellem 53-63 centimeter 

Vores størrelser er selvfølgelig vejledende, da det kan variere fra barn til barn. Måske er en 20 tommer cykel ikke den helt rigtige for dit barn? For at finde den helt rigtige børnecykel til dit barn kan du med fordel læse vores guide til valg af cykelstørrelse til børn.

Find 20" cykler med flotte designs på føtex.dk

Vores 20 tommer cykler har flere elementer, som også findes ved voksencykler. I nogle tilfælde er der fodbremse, og i andre tilfælde er der bagagebærer og cykelkurve, så dit barn kan have sin taske med i skole og til fritidsaktiviteter. Det er en robust cykel, som egner sig godt til hverdagsbrug.

I udvalget finder du desuden en masse flotte farver og designs, som dit barn vil elske. Skal den være klassisk sort eller hvid? Eller må der gerne være farve på den som eksempelvis grøn, rød eller pink? Lad dit barn være med til at vælge, og glæd dig til at se det pivstolte ansigt, når de får deres 20 tommer cykel i brug.

Husk også cykeludstyret når du køber en 20 tommer cykel

Det er altid en god idé at have styr på sikkerheden, men særligt når dit barn begynder at bevæge sig i trafikken, er det vigtigt. Hvis ikke du allerede har investeret i en god cykelhjelm, kan du gøre det her på føtex.dk. Vi har ligeledes cykellygter og reflekser til både dit barn og cyklen, sådan at de begge lyser op, når I cykler afsted i de tidlige morgentimer.