Cykelhjelme til børn

På føtex.dk har vi et stort udvalg af cykelhjelme til børn i mange størrelser og farver, som fås i velkendte børnemotiver fra kendte TV-figurer og Disney-film. Gå ikke på kompromis med dit barns sikkerhed og vælg en cykelhjelm i udvalget her på siden.

Køb cykelhjelme til børn på føtex.dk

Sørg for sikkerhed på cyklen, løbehjulet og skateboardet – vælg en god cykelhjelm til børn fra det farverige udvalg her på føtex.dk. Skønne motiver fra velkendt børne-tv og Disney-figurer. Flere størrelser og design. 

Tre grunde til at købe cykelhjelm til børn på føtex.dk:  

  • Dit barn vil glæde sig over en flot cykelhjelm

  • Velkendte Disney- og tv-figurer giver tryghed

  • Find flere størrelser til cykler og skateboards

Det er sjovere for et barn at iføre sig den påkrævede cykelhjelm, når den er flot og farverig. Der er tryghed i genkendelsen af figurer fra børne-tv og Disney-film. Vælg mellem flere størrelser til sikkerhed på cyklen og skaterbanen.  

Sådan vælger du den rigtige cykelhjelm til børn

Til cykler, skateboards og løbehjul skal børn have en sikker hjelm på, og valget af den rigtige er vigtig for sikkerheden. 

  • Den rigtige størrelse handler om, at hjelmen skal sidde fast nok, men ikke stramme omkring barnets hoved. Ved et evt. fald må hjelmen ikke flytte sig, men samtidig skal den være behagelig at have på. Alle modeller angiver et mål, så du kan vælge en hjelm, der passer præcis til dit barn.  

  • En passende type er en type, der egner sig til den primære brug. Cykelhjelme med lufthuller kan være et godt valg over huen og på varme dage, mens den lukkede hjelm kan give ekstra varme på kolde dage. En lille skygge beskytter desuden mod sol og regn. 

  • Barnets favoritmotiv fra Disney eller børne-tv kan være den afgørende faktor, der får barnet til at elske sin cykelhjelm. Vælg med ekstra features som Batman-ører eller Teletubbies-antenne, eller den mere neutrale skater-model til de lidt større børn. 

Få styr på sikkerheden med en god cykelhjelm fra det store online udvalg herover på føtex.dk. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen